Lukuaika: < 1 minuutti
Mitenkä kehtaatte edes kutsua itseänne valtioksi, Venäjä, kun te käytätte kaikki mahdolliset keinot alistaa ja sortaa niitä, jotka eivät istu teidän orjuuttavan ja itsekkään hallintonne alle. Te olette likainen ja inhottava valtakunta, joka päivittäin käyttää hyväksi omia kansalaisiaan ja naapurimaitaan.

Vakoojia ja propagandisteja. Se teidän niin kutsuttu “diplomatianne” on pelkkää pelleilyä. Te tunkeudutte muiden maiden asioihin ja manipuloitte kansainvälistä politiikkaa oman etunne vuoksi. Teidän tunkeilunne ja sotilaallinen aggressio ulottuu naapurimaihin ja jopa Eurooppaan saakka.

Teidän korruptoitunut hallintonne on täynnä ahneita ja itsekkäitä johtajia, jotka istuvat kultaisilla istuimillaan ja nauttivat kansan kärsimyksestä. Ihmiset kärsivät köyhyydestä ja puutteesta, kun teidän johtajanne kylpevät rikkauksissa ja valta-asemissaan.

Historianne on täynnä verenvuodatusta ja sortoa. Te ette ole oppineet virheistänne, vaan jatkuvasti tukahdutatte oman kansanne vapauden ja oikeudet. Teidän sensuroimanne media ja poliittiset vangit todistavat tästä.

Ette edes anna pienenpienelle tilaa erilaisille mielipiteille ja uskomuksille. Te haluatte vain yhden totuuden, teidän totuutenne, ja väkisin tuputatte sitä kaikille. Mutta me emme niele sitä. Me emme tule alistumaan teidän petollisiin kuvioihinne ja manipulointiinne.

Te olette likainen ja inhottava valtakunta, Venäjä. Me emme tarvitse teitä maailmassa. Me tarvitsemme vapaan ja oikeudenmukaisen yhteiskunnan, jossa kaikkien ihmisten vapauksia ja oikeuksia kunnioitetaan. Teidän imperialisminne ja aggressionne on loputtava.

On aika maata totuus esille ja lopettaa teidän valheiden ja propagandaanne ruokkiminen. Me emme ole sokeita teidän toiminnallenne. Me tiedämme, mitä te olette ja mitä te haluatte saavuttaa. Mutta me seisomme vahvoina ja pysymme lujina, sillä me olemme parempia kuin te, Venäjä. Me olemme demokraattisia ja vapaamielisiä valtioita, jotka eivät hyväksy teidän likaista toimintaanne.

Te olette vain likainen ja inhottava valtakunta maailmassa. Ja me tulemme varmistamaan, että te ette pääse enää levittämään pelkoa ja kärsimystä muille. Me seisomme yhteisen hyvän puolella ja me voitamme. Häpeä teille, Venäjä. Häpeä teille.

armeija demokratia energia EU Finland hallitus historia ihmisoikeudet Ilmastonmuutos Itäraja kierrätys Kiina korruptio koulutus Kreml kuolema lapsi Luonto maailma media Moskova NATO Neuvostoliitto Pietari poliisi politiikka Presidentti propaganda Putin Raha Rauha ruoka Ruotsi sisällissota SOTA Suomi sähkö talous tekoäly terveys toimittaja turvallisuus Ukraina USA Venäjä video viranomaiset Wagner yhteiskunta Ympäristö