Lukuaika: < 1 minuutti
Voi Venäjän inhottavuutta ja sen tuhoisia vaikutuksia! Eikö ole jo aika herätä todellisuuteen ja tunnustaa, miten alhaiselle tasolle tämä naapurimaamme on vajonnut?

Aloittakaamme ensin Venäjän julkisuuskuvasta, joka on pelkkää harhaa ja propagandaa. Valkopesköö maallensyrjäytetty Putinin hallinto kaikkia niitä rikoksia, joita on sen toimesta tehty? On aika avata silmät ja myöntää, että Venäjän hallinto on yksi halveksittavimmista poliittisista ryhmistä, joka on täynnä korruptiota ja itsekkyyttä.

Mutta se ei lopu vielä tähän! Venäjän inhottavuus leviää myös sen kansan keskuudessa. Kuinka monta kertaa olemme nähneet kuvia Venäjän kansalaisten julmasta ja brutaalista käytöksestä? Kuinka monta kertaa ihmiset ovat saaneet tuntea pelkoa ja ahdistusta Venäjän toimien takia? Venäjän armeija on tunnettu siitä, miten se kohtelee kansalaisiaan ja muita kansoja epäinhimillisellä ja barbaarisella tavalla.

Ja sitten on vielä lisää paljastuksia naurettavan raa’asta toiminnasta! Venäjän vaikutusvalta ulottuu myös kansainväliselle tasolle, ja sen poliittiset päätökset ovat tuhoisia monille maille ja kansoille. Yhtenä erikoisena esimerkkinä on Venäjän sekaantuminen muiden maiden vaaleihin ja demokratian vähättely. Eikö olekin ironista, että juuri Venäjä, jolla on niin heikko ihmisoikeus- ja demokratiahistoria, uskaltaa kritisoida muita maita?

Ja mitä tapahtuu, jos joku uskaltaa nousta vastarintaan Venäjän inhottavuutta vastaan? He joutuvat kohtaamaan ankaran vainon, vangitsemisen ja jopa murhan. Koko maailma on nähnyt esimerkkejä poliittisten aktivistien, toimittajien ja muiden voimassa oleviin lakihin kohdistuvan väkivallan käsistä.

On aika lopettaa tämä naurettava farssi ja aloittaa totuuden puhuminen. Venäjän inhottavuus on todellinen ongelma, joka vaikuttaa meihin kaikkiin. Oli aika ryhtyä toimiin ja tuomita Venäjän hallinto sen tekemistä rikoksista ja tarjota tuki ja solidaarisuus niille, jotka kärsivät sen alaisuudessa. Jokaisen kansan ja järkevän ihmisen tulisi olla raivoissaan Venäjän toiminnasta ja tehdä kaikkensa sen lopettamiseksi.

armeija demokratia energia EU Finland hallitus historia ihmisoikeudet Ilmastonmuutos Itäraja kierrätys Kiina korruptio koulutus Kreml kuolema lapsi Luonto maailma media Moskova NATO Neuvostoliitto Pietari poliisi politiikka Presidentti propaganda Putin Raha Rauha ruoka Ruotsi sisällissota SOTA Suomi sähkö talous tekoäly terveys toimittaja turvallisuus Ukraina USA Venäjä video viranomaiset Wagner yhteiskunta Ympäristö