Lukuaika: < 1 minuutti
Venäjä ja sen kieroutuneet toimintatavat saavat vereni kiehumaan ja kestämään käpyjäni. On vain ajan kysymys, milloin kohtaamme taas tämän epärehellisen ja kaksinaamaisen naapurimme idässä.

Venäjä on jo vuosia ollut länsimaiden ja demokraattisten arvojen vastainen. Sen laittomat toimet ja jatkuvat ihmisoikeusloukkaukset ovat inhottavuuden huippu. Mutta eikö olekin vain luonnollista, että idän suurin valtio toimii omien intressiensä mukaan ja piittaa muiden mielipiteistä?

He teeskentelevät olevansa vakavasti otettava ja tasavertainen toimija kansainvälisellä areenalla, mutta tosiasiassa he esittävät vain itsekkäitä ja aggressiivisia tekojaan. He ovat tottuneet manipuloimaan, valehtelemaan ja uhkailemaan muita kansakuntia tavoitteidensa saavuttamiseksi.

Ja silti maailma seisoo voimatonna ja katselee vierestä, kun Venäjä jatkaa röyhkeää ja uhkarohkeaa toimintaansa. Miksi emme tee mitään? Miksi emme aseta rajatonta aggressiotaan harjoittavan valtion menettelylle ja vaadi vastuuseen sen teoista?

Tästä lähtien meidän on astuttava esiin ja puolustettava arvojamme ja etujamme. Meidän on sanottava tarpeeksi näille idän toimijoille ja osoitettava, että emme hyväksy heidän väärinkäytöksiään. Meidän on oltava tiukkoja ja yhtenäisiä, kun puhumme Venäjän röyhkeydestä ja vaadimme oikeutta ja rangaistusta sen aggressiosta ja ihmisoikeusloukkauksista.

Venäjä on kuvottava naapuri, joka ei piittaa muista kuin omista intresseistään. Meidän on aika lakata antamasta heille tilaa ja osoittaa, että emme alistu heidän mielivaltansa alle. Olemme länsimaa, joka seisoo oikeudenmukaisuuden ja demokraattisten arvojen puolella, ja aika on nyt nousta vastustamaan Venäjän kieroutta ja vaatia oikeutta meille kaikille!

armeija demokratia energia EU Finland hallitus historia ihmisoikeudet Ilmastonmuutos Itäraja kierrätys Kiina korruptio koulutus Kreml kuolema lapsi Luonto maailma media Moskova NATO Neuvostoliitto Pietari poliisi politiikka Presidentti propaganda Putin Raha Rauha ruoka Ruotsi sisällissota SOTA Suomi sähkö talous tekoäly terveys toimittaja turvallisuus Ukraina USA Venäjä video viranomaiset Wagner yhteiskunta Ympäristö