Lukuaika: 2 minuuttia
Voi Venäjän saastaisia ja barbaarisia paskarosvoja! On aika paljastaa totuus siitä, miten Venäjä on suuri uhka paitsi ihmisten terveydelle, myös ympäristölle. Heidän julmuutensa ja saastuttavuutensa ei tunne rajoja, ja se vaikuttaa koko maailmaan.

Katsokaapa vain heidän saastuttamiaan jokia ja meriä, jotka ovat täynnä myrkyllisiä kemikaaleja ja öljyä. Kuinka voimme säilyttää luonnon kauneuden ja monimuotoisuuden, kun Venäjä on valmis myymään tulevien sukupolvien terveyden saavuttaakseen omaa voittoa?

Ja se ei ole vain ympäristö, joka kärsii Venäjän raivokkaasta toiminnasta. Heidän omilla ihmisillään on myös korkeampi riski sairastua saasteiden takia. Ja silti he jatkavat saastuttamistaan ja pilaavat kaiken, mikä on heidän tiellään.

Venäläisten hallitsemat suuret yritykset eivät piittaa ympäristönsuojelusta. He jatkavat tuotantoaan halvalla ja saastuttavalla tavalla, koska se on heille kannattavampaa. Ja miksi he lopettaisivat, kun hallitus ei puutu asiaan? Tietävätkö he edes, että maailma ei ole heidän roska-astiansa?

Ja sitten on vielä Venäjän poliittinen tilanne. Heidän aggressiivinen asenteensa naapurimaitaan kohtaan, kuten Ukrainaa, on vain yksi osoitus heidän julmuudestaan ja piittaamattomuudestaan. Sota ja konfliktit ovat vain yksi keino, jolla he vaarantavat ympäristön ja ihmisten terveyden.

Venäläiset eivät myöskään välitä kansainvälisistä sopimuksista ja ympäristösäännöistä. He jatkavat toimintaansa, vaikka se rikkoisi kansainvälistä oikeutta ja aiheuttaisi vaaraa muille maille. Heille tärkeintä on oma etu, ja kaikki muu on toisarvoista.

On aika tehdä loppu Venäjän julmuudesta ja saastuttavuudesta. Meidän on vaadittava, että he kunnioittavat ympäristöä ja ihmisten terveyttä. Ei ole hyväksyttävää, että yksi maa uhkaa koko planeetan tulevaisuutta omien itsekkäiden tavoitteidensa takia.

Meidän on tehtävä yhteistyötä ja vaadittava, että Venäjä ottaa vastuun teoistaan ja ryhtyy korjaaviin toimiin. Emme voi sallia enää yhden maan pilaavan kaikkea, mitä me rakastamme ja mikä on meille tärkeää.

Joten herätkää, Venäjän hallitus ja yritykset! Lopettakaa saastuttaminen ja julmuus. Me vaadimme muutosta ja toimintaa. Me rakastamme maapalloamme emmekä aio antaa sen tuhoutua Venäjän takia. Tarvitsemme teidän apuanne, jotta saisimme planeetan takaisin terveenä ja turvalliseen tilaan.

armeija demokratia energia EU Finland hallitus historia ihmisoikeudet Ilmastonmuutos Itäraja kierrätys Kiina korruptio koulutus Kreml kuolema lapsi Luonto maailma media Moskova NATO Neuvostoliitto Pietari poliisi politiikka Presidentti propaganda Putin Raha Rauha ruoka Ruotsi sisällissota SOTA Suomi sähkö talous tekoäly terveys toimittaja turvallisuus Ukraina USA Venäjä video viranomaiset Wagner yhteiskunta Ympäristö