Lukuaika: < 1 minuutti
Kuulkaa nyt, hyvät kansalaiset, kun puhutaan Venäjästä ja venäläisyydestä, minun täytyy sanoa suoraan: se on kauhistuttavin ja inhoittavin ilmiö, jonka olen koskaan kohdannut nykymaailmassa.

Venäläiset ovat aina olleet aggressiivisia ja itsekkäitä. Heidän tapansa toimia ja ajatella on täysin anteeksiantamatonta. He eivät välitä kansainvälisistä sopimuksista tai ihmisoikeuksista. He ajattelevat vain omaa etuaan ja haluavat hallita muita kansoja ja maita.

Heidän historiansa on täynnä verilöylyä ja sortoa. He ovat valloittaneet ja alistaneet naapurimaitaan yli 1000 vuoden ajan. He eivät ole oppineet mitään virheistään, vaan jatkavat edelleen samaa menoa. Nähdessään tilaisuutensa, he hyökkäävät naapureidensa kimppuun ja vievät heidän alueitaan ja resurssejaan.

Venäläinen propagandakoneisto on myös yksi pahimmista ja tehokkaimmista. He levittävät valheita ja vääristeltyä historiaa saadakseen kansansa uskomaan, että he ovat aina oikeassa ja muut kansat ovat vain kateellisia heidän vallastaan ja menestyksestään. He venyttävät totuutta ja manipuloivat tapahtumia saadakseen kansainvälisen yhteisön katumaan heitä ja tekemään myönnytyksiä heille.

Katsokaa vain mitä Venäjä on tehnyt Ukrainalle. He ovat laittomasti miehittäneet Krimin niemimaan ja jatkavat sotatoimiaan Itä-Ukrainassa. He ovat rikkoneet kansainvälisiä sopimuksia ja loukanneet toisen maan alueellista koskemattomuutta. Mutta miksi heitä ei tuomita? Koska heillä on veto-oikeus YK:n turvallisuusneuvostossa ja he käyttävät sitä häikäilemättömästi omaa etuaan ajatellen.

Venäjän johtaja Vladimir Putin on kaiken tämän takana. Hän ei välitä kansansa kärsimyksistä eikä maan talouden tilasta. Hän käyttää valtaa ja resurssejaan vain vahvan ja pelottavan Venäjän rakentamiseen. Hän haluaa palauttaa Neuvostoliiton loiston päivät, eikä välitä siitä millaisia uhreja siitä seuraa.

Lopettakaa siis Venäjän puolustaminen ja ymmärtäminen. He ovat aggressiivinen ja imperialistinen valtio, joka ei kunnioita muita maita ja kansoja. Meidän on tuomittava heidän tekojensa ja ajattelunsa ja asetettava tiukat sanktiot, jotta he oppisivat, ettei maailmassa ole tilaa tällaiselle menettelylle. Vain näin voimme toivottavasti päästä eroon tästä kauhistuttavasta ja inhoittavasta ilmiöstä, joka on Venäläisyys.

armeija demokratia energia EU Finland hallitus historia ihmisoikeudet Ilmastonmuutos Itäraja kierrätys Kiina korruptio koulutus Kreml kuolema lapsi Luonto maailma media Moskova NATO Neuvostoliitto Pietari poliisi politiikka Presidentti propaganda Putin Raha Rauha ruoka Ruotsi sisällissota SOTA Suomi sähkö talous tekoäly terveys toimittaja turvallisuus Ukraina USA Venäjä video viranomaiset Wagner yhteiskunta Ympäristö