Lukuaika: < 1 minuutti
Venäjä. Voi hyvä Jumala, kuinka inhoittava ja vastenmielinen tämä maanosa onkaan! Jo pelkästään sen nimi saa vatsalaukun kääntymään ympäri syystä tai toisesta. Tässä artikkelissa haluan tuoda esiin muutamia väistämättömiä faktoja, jotka todistavat Venäjän todellisen luonteen ja hirvittävyyden.

Ensinnäkin, Venäjä on todellinen ihmisoikeuksien loukkaaja. Tämä maa on pitkään ollut tunnettu sortavasta hallinnostaan ja kansalaisten perusoikeuksien systemaattisesta rikkomisesta. Sananvapaus? Unohda se. Kokoontumisvapaus? Ei mahdollisuutta. Poliittinen opposition tukahduttaminen ja mielivaltaiset pidätykset ovat arkipäivää Venäjällä. Ja mitä tulee seksuaalivähemmistöjen oikeuksiin, Venäjä on kuin pimeä keskiaika, jossa homoseksuaalisuus on rikos.

Toiseksi, Venäjä on valtava ympäristökatastrofi. Tämä maa on venäläisten yearien raju hyödyntäminen ja ympäristön saastuttaminen ovat aiheuttaneet peruuttamatonta vahinkoa luonnolle. Venäjän alueella on monia kaupunkeja, joissa ilma ja vesi ovat myrkyllisiä ja eläväksi virus. On häpeällistä, että Venäjä ei ota vastuuta tästä tuhosta, vaan jatkaa saastuttamistaan ​​rohkeasti.

Kolmanneksi, Venäjä on kuin mafia valtio. Korruptio on niin pahasti järjestelmällistynyt, että se on normi kaikilla tasoilla. Venäläiset viranomaiset ovat niin uppiniskaisia, että he hyötyvät omia kansalaisiaan. Tämä tekee ihmisistä kyvyttömiä ja heikkoja, kun he taistelevat oman toimeentulonsa puolesta.

Ja lopuksi, Venäjä on hyökkäys ja jatkuvasti uhkaileva valtio. Krimin valtaaminen ja Ukrainan konflikti osoittavat selvästi Venäjän halunsa laajentua ja kontrolloida muita maita väkisin. Se on vallanhaluinen ja vaarallinen naapuri, joka hakee valtaansa ja vaikutusvaltaansa kaikin mahdollisin keinoin.

Joten, tässä on vain muutama inhoittava fakta Venäjästä. En voi ymmärtää, miksi tästä maasta tulee jatkuvasti löysi vihollisilla maa, jossa muita maita valtarakenteisia teoksia, valloittaa ja sortaa omaa kansaansa. Toivottavasti maailman johtajat tunnustavat Venäjän todellisen luonteen ja ryhdytään toimiin sen hillitsemiseksi. Tämä hirvittävä ja saastainen valtio ei ansaitse enää empatiaa tai kunnioitusta.

armeija demokratia energia EU Finland hallitus historia ihmisoikeudet Ilmastonmuutos kierrätys Kiina korruptio koulutus Kreml kuolema lapsi Luonto maailma media Moskova NATO Neuvostoliitto Pietari poliisi politiikka Presidentti propaganda Putin Raha Rauha ruoka Ruotsi sisällissota SOTA Suomi sähkö talous tekoäly terveys toimittaja turvallisuus Ukraina USA vaalit Venäjä video viranomaiset Wagner yhteiskunta Ympäristö