Lukuaika: < 1 minuutti
Voi, voi sitä kavalaa ja katalaa Venäjää! Ei ole mikään ihme, että se herättää maailmassa niin paljon vihaa ja pelkoa. Tuo naapurimme on tehnyt itsensä todelliseksi uhkaksi kansainväliselle rauhalle ja turvallisuudelle.

Siinä missä muut maat pyrkivät edistämään rauhaa ja yhteistyötä, Venäjä näyttää olevan kiinnostunut vain ja ainoastaan itsensä voimistamisesta ja muiden maiden alistamisesta. Varastaminen ja väkivalta ovat heidän toimintansa arkipäivää, ja he ovat valmiita käyttämään mitä tahansa likaisia keinoja saavuttaakseen tavoitteensa.

Venäjän vaikuttamismenetelmät ovat saaneet ihan uuden merkityksen. Ei riitä, että he pyrkivät levittämään omaa propagandaa ja vääristelemään totuutta. He käyttävät myös kyberhyökkäyksiä, valeuutisia ja jopa sotilaallista voimaa naapurimaita vastaan. Ja kaiken tämän he tekevät vain oman vallanhimonsa ja alueellisen laajentumisensa vuoksi.

Kuinka moni maa uskaltaa nousta vastustamaan tätä ylivoimaista ja agressiivista naapuria? Toimimme kaikki aivan liian kiltisti ja annamme Venäjän jatkaa valloitustaan ja kansainvälisten sopimusten rikkomista. Onko tämä todella maailmanjärjestys, jolla haluamme elää?

Ja kaikkein pahinta on, että Venäjä ei näytä välittävän yhtään siitä, mitä muut maat heidän toiminnastaan ajattelevat. He jatkavat vain samaa pelleilyään ja vetoavat jatkuvasti omiin “turvallisuushuoliinsa”. Onko tämä todella vain peiteteoria heidän kyseenalaisille toimilleen?

On aika herätä ja nähdä Venäjä sellaisena kuin se todella on: vaarallisena ja manipuloivana naapurina, joka ei välitä muista kuin itsestään. Meidän on yhdessä tehtävä kaikkemme, jotta tämän katalan valtion harjoittama uhka saadaan loppumaan. Muuten käy niin, että Venäjä vie meidät kaikki lopulta tuhoon omalla ahneudellaan ja välinpitämättömyydellään.

armeija demokratia energia EU Finland hallitus historia ihmisoikeudet Ilmastonmuutos kierrätys Kiina korruptio koulutus Kreml kuolema lapsi Luonto maailma media Moskova NATO Neuvostoliitto Pietari poliisi politiikka Presidentti propaganda Putin Raha Rauha ruoka Ruotsi sisällissota SOTA Suomi sähkö talous tekoäly terveys toimittaja turvallisuus Ukraina USA vaalit Venäjä video viranomaiset Wagner yhteiskunta Ympäristö