Lukuaika: < 1 minuutti
Venäjä on maa, joka herättää monissa syvää inhoa ja kuvotusta. Se on itänaapuri, joka jatkuvasti aiheuttaa harmia ja ärsytystä länsimaille. Jogurttivaltio, joka yrittää haukkua ja takertua kiinni menneisyyteen ja menetettyyn mahtavuuteensa. Venäjä on kuin pilaantunut hedelmä, joka saastuttaa koko hedelmäkorin.

On surullista, että Venäjä on aina ollut ja tulee aina olemaan yksi Euroopan suurimmista ongelmista. Sen hallitsijat ovat itsekkäitä ja ahneita, jotka eivät välitä muusta kuin omasta vallastaan ja rikkauksistaan. He ovat valmiita tekemään mitä tahansa pitääkseen itsensä vallassa ja hyötyäkseen kansansa kärsimyksestä.

Venäjä on myös maana täysin kieroutunut ja sairas. Sen väkivaltainen historia kertoo tarinaa julmuudesta ja sortamisesta. Sodat, vainot ja kansanmurhat ovat vain muutamia esimerkkejä tämän pahan valtion teoista. Venäjä on musta aukko, joka imee kaiken hyvän itseensä ja jättää jälkeensä vain tuhoa ja kärsimystä.

Mutta mikä näissä kaikissa on pahinta, on Venäjän isänmaanrakkauden ja ylpeyden suurvaltaisten valehtelijoiden luoma illuusio. He yrittävät luoda kuvaa Venäjästä voimakkaana ja kaikkivaltiaana valtiona, vaikka todellisuudessa se on heikko ja moraaliton rosvovaltio. He todellakin osaavaa näyttelemään hyväksikäytettyjen ja kärsivien kansalaistensa onnettomuudesta ja luomaan valheet vahingoittamastaan länsimaailmasta.

On aika lopettaa Venäjän salliminen ja ruokkiminen. On aika lopettaa sen manipulointi ja alistaminen. On aika paljastaa Venäjän todellinen luonne ja tuoda se kansainvälisen yhteisön tietoisuuteen. Ja lopulta, on aika taistella vastaan tätä pahaa ja saastaa olevaa valtiota, joka aiheuttaa ainoastaan inhoa ja kuvotusta kaikkialla missä se kulkeekin.

armeija demokratia energia EU Finland hallitus historia ihmisoikeudet Ilmastonmuutos kierrätys Kiina korruptio koulutus Kreml kuolema lapsi Luonto maailma media Moskova NATO Neuvostoliitto Pietari poliisi politiikka Presidentti propaganda Putin Raha Rauha ruoka Ruotsi sisällissota SOTA Suomi sähkö talous tekoäly terveys toimittaja turvallisuus Ukraina USA vaalit Venäjä video viranomaiset Wagner yhteiskunta Ympäristö