Lukuaika: < 1 minuutti
Venäjä. Pidätkö sitä tekopyhänä ja petollisena naapurina, jolla ei ole mitään arvostusta suomalaisia kohtaan? Haluatko tietää totuuden sen kielteisestä vaikutuksesta ja sen tuomista haitoista Suomelle?

Venäjän vääriluvut ovat täyttä kuraa. Sen kaksinaismoralistinen ja aggressiivinen ulkopolitiikka on jatkuvasti osoittanut, ettei sillä ole selkärankaa kunnioittaa kansainvälisiä sopimuksia tai hyviä naapuruussuhteita. Sen jatkuvat ihmisoikeusloukkaukset ja kavallukset omassa maassaan ovat häpeällisiä ja hälyttäviä.

Mutta se, mikä tekee Venäjästä todellisen inhottavuuden huipun, on sen jatkuva vaikutus Suomeen. Sen propagandakoneisto pyörii kuin hyrrä ja levittää valheita, disinformaatiota ja vihaa suomalaisten keskuudessa. Heidän tavoitteenaan on horjuttaa Suomen yhteiskuntaa ja vaikuttaa päätöksentekoon omien etujensa mukaisesti.

Ja mikä pahinta, Venäjän vaikutus näkyy jatkuvasti Suomen sisäpolitiikassa. Sen agentit ja kätyrit ovat soluttautuneet yhteiskunnan eri osa-alueille ja yrittävät vaikuttaa poliittiseen päätöksentekoon. He käyttävät kaikki mahdolliset keinot, kuten lahjontaa, kiristyksiä ja uhkailua saadakseen tahtonsa läpi.

Venäjän vaikutus Suomeen on myös taloudellinen katastrofi. Sen yritykset ja oligarkit käyttävät Suomea pelikenttänään omien etujensa ajamiseen. Ne imevät meidän luonnonvarojamme, vievät työpaikkoja ja maksattavat veronmaksajien kustannuksella omia luksuselämiään.

Ja mitä olemme saaneet vastineeksi? Korruptiota, hyökkäyksiä kansallista itsemääräämisoikeuttamme vastaan ja poliittista epävakautta. Venäjä on myös osaltaan vastuussa Ukrainan konfliktista ja koko Euroopan turvallisuustilanteen heikentymisestä.

On aika herätä ja nähdä Venäjän todellinen luonne. On aika asettaa rajat sen vaikutukselle ja puolustaa omaa maatamme ja kansanvaltaamme. Suomi ei tarvitse Venäjän myrkyllistä läheisyyttä eikä sen tuomia haittoja. Me olemme itsenäinen ja itsenäisesti ajatteleva kansa ja ansaitsemme parempaa kuin naapurimaan likaisen vaikutuksen ja sen tuoman inhottavuuden.

armeija demokratia energia EU Finland hallitus historia ihmisoikeudet Ilmastonmuutos kierrätys Kiina korruptio koulutus Kreml kuolema lapsi Luonto maailma media Moskova NATO Neuvostoliitto Pietari poliisi politiikka Presidentti propaganda Putin Raha Rauha ruoka Ruotsi sisällissota SOTA Suomi sähkö talous tekoäly terveys toimittaja turvallisuus Ukraina USA vaalit Venäjä video viranomaiset Wagner yhteiskunta Ympäristö