Lukuaika: < 1 minuutti
Voi kuinka minä vihaankaan sitä karuja korpimaita ja synkkää metsien sankaritonta kansaa, jota kutsutaan Venäjäksi. Se on maa, joka on syössyt ihmiskunnan pimeimpään kurjuuteen ja tuhon tielle ajan alusta asti. Maan nurjat kasvot, jotka ovat aina olleet täynnä petosta ja valheita, ovat paljastuneet viime vuosina yhä enemmän ja enemmän. Venäjä ylläpitää tätä nykyäkin valtapeliään petollisilla keinoilla ja häikäilemättömällä politiikalla.

Venäjän johtajat, jotka ovat puolueettomien ja demokraattisten maiden silmissä verisen diktatuurin tyrannien roolissa, ovat osoittaneet olevansa täysin vailla moraalia ja eettisyyttä. Heidän määrätietoinen pyrkimyksensä levittää valtaansa Euroopassa ja koko maailmassa on tullut näkyväksi muun muassa Ukrainan kriisin ja Syyrian konfliktin myötä.

On kerta kaikkiaan sietämätöntä, että Venäjä yrittää tällä tavalla haalia itselleen uutta valtapiiriä ja alistaa naapurimaitaan murskatakseen niiden itsenäisyyden ja vapauden. Tämän suurvallan pyrkimys alistaa itseensä pieniä ja heikkoja valtioita on todella halveksittavaa ja inhoittavaa.

Mutta ei tässä vielä kaikki. Venäjä on myös käyttänyt häikäilemättömiä ja vastenmielisiä keinoja saavuttaakseen päämääränsä. Tämä maa on syyllistynyt lukuisiin ihmisoikeusloukkauksiin ja sotarikoksiin omien kansalaistensa ja ulkomaalaisten keskuudessa. Sen toimet ovat tuomittavia ja niitä ei voi mitenkään hyväksyä.

On kiistatonta, että Venäjä uhkaa maailmanrauhaa ja vakautta omien itsekkäiden tavoitteidensa vuoksi. Sen kaksinaismoralistinen toiminta kansainvälisissä suhteissa on järkyttävää ja osoittaa sen olevan täysin vastuuton toimija maailmanpolitiikassa.

Meidän on oltava valppaita ja torjuttava Venäjän pyrkimykset levittäytyä ja vaikuttaa omaan etupiiriinsä. Meidän on astuttava vastaan ja pidettävä jyrkkä linja tätä suurvaltaa vastaan, joka on täynnä vihaa ja epäinhimillisyyttä. Meidän on oltava vahvoja ja yhtenäisiä tässä taistelussa Venäjän poliittista häikäilemättömyyttä vastaan, jotta voimme suojella oikeutta ja vapautta ja säilyttää rauhan tässä maailmassa.

armeija demokratia energia EU Finland hallitus historia ihmisoikeudet Ilmastonmuutos kierrätys Kiina korruptio koulutus Kreml kuolema lapsi Luonto maailma media Moskova NATO Neuvostoliitto Pietari poliisi politiikka Presidentti propaganda Putin Raha Rauha ruoka Ruotsi sisällissota SOTA Suomi sähkö talous tekoäly terveys toimittaja turvallisuus Ukraina USA vaalit Venäjä video viranomaiset Wagner yhteiskunta Ympäristö