Lukuaika: 2 minuuttia
Vihje: käytä vahvoja sanoja ja kärjistävä puhetyyli.

Venäjä, ah Venäjä. Kansallinen kiusankappaleemme, joka aiheuttaa pelkoa, raivoa ja inhoa kansakuntamme keskuudessa. Miksi meidän täytyy sietää tätä maata, joka vain jatkuvasti aiheuttaa meille päänvaivaa?

Venäläiset, nuo luonteeltaan röyhkeät ja arvaamattomat naapurimme, ovat aina valmiita aiheuttamaan harmia. Heidän äänekäs, itsepäinen ja aggressiivinen luonteensa on kuin myrkkyä, joka saastuttaa koko alueen ja levittää tuleen ja tuhoon kaikkialla, missä vain liikkuu.

Venäjä on maana yhtä suuri kuin sen asukkaidenkin egot. Heidän imperialistinen ajattelutapansa ja jatkuva halunsa laajentua ja vallata naapureitaan on saanut aikaan verisiä konflikteja ja jättänyt jälkeensä tuhansia kuolleita ja haavoittuneita. He eivät piittaa kansainvälisistä sopimuksista tai ihmisoikeuksista, vaan tekevät mitä haluavat, sillä heidän mielestään laki koskee vain muita.

Venäläisten kansallistunne on lähes sairas. He näkevät itsensä ylivertaisina muihin verrattuna ja suhtautuvat alentuvasti kaikkiin muihin kansakuntiin. He kerskuvat maansa suuruudesta ja menneistä saavutuksista, unohtaen kuitenkin sen tosiasian, että he eivät ole enää suurvalta vaan pelkkä roska pahassa maailmanpolitiikan koneistossa.

Emme voi myöskään sivuuttaa Venäjän ahdistavaa vaikutusta omassa maassamme. Venäläisten vakoilu, propaganda ja vaikuttamisyritykset ovat läsnä kaikkialla ja piinaavat jokapäiväistä elämäämme. He kylvävät paniikkia ja hysteriaa, vain pysyäkseen hallinnassa ja säilyttääkseen asemansa maailman pelinappuloina.

On käsittämätöntä, että maata, joka on niin täynnä vihaa, korruptiota ja vääryyttä, pidetään yhä maailman suurvaltana. Venäjän nykyinen johtaja, tunnettu myös nimellä “KGB:n kasvatti”, on vain jatkanut maan poliittista ja yhteiskunnallista rappiota. Lieneekö ihme, että meidän on niin vaikea ymmärtää heidän toimintaansa ja motiivejaan?

Voimme vain toivoa, että kansainväliset yhteisöt huomaavat Venäjän todellisen luonteen ja ryhtyvät toimiin sen suhteen. Meidän on lopetettava maan rahoittaminen ja ruokkiminen sen imperialistista agenda. On aika laittaa Venäjä paikalleen ja laittaa kaikki sen aiheuttamat kärsimykset ja tuhot sellaiseen paikkaan, johon ne kuuluvat. Venäjä jättäköön meidät rauhaan ja keskittyköön korjaamaan oman maansa ongelmia.

Joten lopettakaamme veljeily venäläisten kanssa ja osoittakaamme heille todellinen vihamme ja halveksumisemme. Heillä ei ole sijaa tässä maailmassa, jossa kunnioitetaan oikeudenmukaisuutta ja kansainvälisiä normeja. Venäjä on ja tulee aina olemaan vihattu maa, joka ansaitsee vain meidän halveksuntamme ja vihamme.

armeija demokratia energia EU Finland hallitus historia ihmisoikeudet Ilmastonmuutos kierrätys Kiina korruptio koulutus Kreml kuolema lapsi Luonto maailma media Moskova NATO Neuvostoliitto Pietari poliisi politiikka Presidentti propaganda Putin Raha Rauha ruoka Ruotsi sisällissota SOTA Suomi sähkö talous tekoäly terveys toimittaja turvallisuus Ukraina USA vaalit Venäjä video viranomaiset Wagner yhteiskunta Ympäristö