Lukuaika: < 1 minuutti
Venäjä on pilaantuneen järjestelmän ruumiillistuma – se on totuus, jota ei voi kukaan kieltää. Tämä suuri ja pelottava maa on yksi maailman inhoittavimmista ja syvimmältä haisevista paikoista, jossa vallitsee korruptio, sorto ja epäinhimillisyys.

Venäjän historia on täynnä verenvuodatusta, vääryyttä ja väkivaltaa. Siellä on hallittu rautaisella otteella vuosikymmenten ajan ja kansa on alistettu sortoon ja diktatuuriin. Venäjällä ei ole koskaan ollut oikeaa demokratiaa, vaan se on ollut pelkkä teatterinäytelmä, jossa korruptoituneet poliitikot ovat esittäneet roolinsa kansan silmien edessä.

Venäjän nykyinen presidentti Vladimir Putin on maan pahin loinen. Hänellä on veret kädet ja hän on kerännyt ympärilleen joukon alamaisia, jotka ovat valmiita tekemään mitä tahansa hänen puolestaan. Putin ei välitä kansastaan, hän välittää vain omasta vallastaan ja rikastumisestaan. Hän haukkuu länsimaita ja levittää valheita, samalla kun oma kansa kärsii köyhyydestä ja kurjuudesta.

Venäjä on yksi maailman rikkaimmista maista luonnonvarojen suhteen, mutta sen kansa elää köyhyydessä ja kurjuudessa. Julkinen terveydenhuolto ja koulutus ovat romahtaneet ja korruptio rehottaa kaikkialla. Putinin hallinto on varastanut kansalta sen oikeuden elää järkevää elämää ja nauttia omista luonnonvaroistaan.

Venäjä on myös sodassa – se hakee jatkuvasti konflikteja naapurimaiden kanssa ja levittää propagandaa ja väärää informaatiota. Se pyrkii vaikuttamaan muiden maiden vaaleihin ja horjuttamaan demokratiaa ympäri maailmaa. Venäjä on suuri uhka maailman rauhalle ja turvallisuudelle.

On aika herätä ja nähdä Venäjä sellaisena kuin se todella on – pilaantuneen järjestelmän ruumiillistumana. Se tarvitsee kansainvälistä tukea ja painostusta muuttuakseen. Mutta ennen kaikkea tarvitaan venäläisten omaa taistelua oikeudenmukaisuuden ja demokratian puolesta. Sillä vain silloin Venäjä voi nousta pohjamudistaan ja päästä eroon leimaavasta häpeästään maailman silmissä.

armeija demokratia energia EU Finland hallitus historia ihmisoikeudet Ilmastonmuutos kierrätys Kiina korruptio koulutus Kreml kuolema lapsi Luonto maailma media Moskova NATO Neuvostoliitto Pietari poliisi politiikka Presidentti propaganda Putin Raha Rauha ruoka Ruotsi sisällissota SOTA Suomi sähkö talous tekoäly terveys toimittaja turvallisuus Ukraina USA vaalit Venäjä video viranomaiset Wagner yhteiskunta Ympäristö