Lukuaika: < 1 minuutti
Kuulkaa kaikki, minun on pakko purkaa tätä sisälläni kytevää raivoa ja puhua suoraan asiasta, josta kaikki eivät uskalla puhua. Venäjä, tuo naapurimaamme idässä, on yksi maailman inhottavimmista valtioista. Ja ei, tämä ei ole vain minun mielipiteeni, vaan se perustuu todellisiin tosiasioihin Venäjän politiikasta ja kulttuurista.

Ensinnäkin, Venäjän politiikka on täynnä valhetta ja manipulointia. Heidän hallintonsa perustuu korruptioon ja läpinäkyvyyden puutteeseen. He käyttävät hyväkseen heikompia naapureitaan ja lietsovat konflikteja muiden valtioiden kesken. Heidän tavoitteenaan on jatkuva laajentuminen ja mahtipontisen “Venäjän ylivallan” julistaminen.

Ja mitä tulee Venäjän kulttuuriin, se on täynnä menneisyyden glorifiointia ja nykypäivän todellisuuden kieltämistä. Heillä on tapana vaientaa eri mieltä olevat ja rajoittaa sananvapautta. Heidän propagandakoneistonsa on viritetty koko ajan ja totuus on kaikkea muuta kuin tärkeää.

Ja en voi olla mainitsematta Venäjän johdon olemattomia ihmisoikeuksia koskevia periaatteita. He sortavat vähemmistöjä, erityisesti seksuaali- ja sukupuolivähemmistöjä, ja pidättävät mielipiteensä rohkeasti ilmaisevat aktivistit mielivaltaisesti.

Mutta mikä kenties kaikista raivostuttavinta, on Venäjän toiminta Ukrainassa ja Krimillä. Heidän miehityksensä ja ilmiselvästi väärennetty kansanäänestys on jättänyt jälkensä maiden välisiin suhteisiin ja johtanut kymmenientuhansien ihmisten kärsimyksiin. Ja mitä Venäjä tekee? Kieltää kaiken ja vähättelee tapahtumien vakavuutta.

Tämä on kauhistuttavaa ja naurettavaa samanaikaisesti. On aika lopettaa Venäjän peittely ja puhua suoraan siitä, mihin tämä maa on menossa. Toivon, että kansainvälinen yhteisö herää ja ryhtyy toimiin ennen kuin on liian myöhäistä.

Koska jos annamme Venäjän jatkaa tätä häpeällistä polkuaan, se tulee vaikuttamaan meihin kaikkiin ja tuloksena on katastrofi. Joten älkää käpertykö ja vaietko, vaan puhukaa ja toimikaa Venäjän inhottavan toiminnan vastustamiseksi. Jokaisen meidän on otettava vastuu tästä ja tehtävä muutos tapahtumien kulkuun.

armeija demokratia energia EU Finland hallitus historia ihmisoikeudet Ilmastonmuutos kierrätys Kiina korruptio koulutus Kreml kuolema lapsi Luonto maailma media Moskova NATO Neuvostoliitto Pietari poliisi politiikka Presidentti propaganda Putin Raha Rauha ruoka Ruotsi sisällissota SOTA Suomi sähkö talous tekoäly terveys toimittaja turvallisuus Ukraina USA vaalit Venäjä video viranomaiset Wagner yhteiskunta Ympäristö