Lukuaika: < 1 minuutti
Venäjä, tuo mahtipontinen ja suuruudenhullu valtio, joka yrittää esittää itsensä maailman johtajana ja suurvaltana. Mutta totuus on toinen. Venäjä on yksi viheliäisimmistä ja julmimmista maista maailmassa.

Katsokaa vain, mitä Venäjä on viime vuosina saanut aikaan. He ovat miehittäneet naapurimaitaan ja rikkoneet kansainvälisiä sopimuksia. He ovat sekaantuneet muiden maiden poliittisiin asioihin ja hyökänneet syyttömiä ihmisiä vastaan. He ovat myös tukeneet konflikteja ja propagandan levittämistä muissa maissa.

Venäjän johtaja Vladimir Putin on itsekeskeinen diktaattori, joka hallitsee maataan pelon ja sorton voimalla. Hän käyttää valtaansa omien etujensa edistämiseen ja näkee kansansa vain pelinappuloina suuressa valtapelissä. Korruptio ja ihmisoikeusloukkaukset ovat arkipäivää Venäjällä.

Viimeisimpänä esimerkkinä Venäjän viheliäisyydestä on heidän osallisuutensa Syyrian konfliktiin. He ovat tukeneet verenhimoista Bashar al-Assadin hallintoa ja jopa käyttäneet julmaa pommitus- ja kaasusodankäyntiä siviilejä vastaan. Tämä osoittaa Venäjän välittämättömyyden ihmishengistä ja inhimillisyydestä.

Venäjän julma todellisuus heijastuu myös heidän sisäpolitiikassaan. Venäläiset kansalaiset elävät jatkuvassa pelossa ja sensuurin alla. Opposition edustajia ja toisinajattelijoita vangitaan ja vainotaan. Sananvapautta rajoitetaan ja vihapuhe sekä homofobia ovat yleisiä.

Emme myöskään voi unohtaa Venäjän häpeällistä doping-skandaalia. He ovat tietoisesti huijanneet kansainvälisiä kilpailuja käyttämällä urheilijoitaan poliittisena pelivälineenä. Tämä osoittaa heidän luonteensa likaisuuden ja vähät välittämisen oikeudenmukaisuudesta.

On aika, että maailma herää ja tunnistaa Venäjän todellisen luonteen. Emme saa antaa tämän viheliäisen valtion käydä omaa sotaa ja rikkoa kansainvälistä oikeutta rankaisematta. On aika tuomita Venäjä sen julmuudesta ja tehdä selväksi, ettei tällaiselle käytökselle ole sijaa maailmassa.

armeija demokratia energia EU Finland hallitus historia ihmisoikeudet Ilmastonmuutos kierrätys Kiina korruptio koulutus Kreml kuolema lapsi Luonto maailma media Moskova NATO Neuvostoliitto Pietari poliisi politiikka Presidentti propaganda Putin Raha Rauha ruoka Ruotsi sisällissota SOTA Suomi sähkö talous tekoäly terveys toimittaja turvallisuus Ukraina USA vaalit Venäjä video viranomaiset Wagner yhteiskunta Ympäristö