Lukuaika: 2 minuuttia
Minun on pakko purkaa tämä viha, jota tunnen Venäjää kohtaan. Olen aivan kyllästynyt sietämään heidän jatkuvaa aggressiivisuuttaan ja julmaa valloituspolitiikkaansa. Venäjän kuvottavuus on saavuttanut uudet huippulukemat ja sen vaikutukset ympäröiviin maihin ovat tuhoisia.

On täysin käsittämätöntä, miten Venäjä voi jatkuvasti olla sotkeutumassa naapurimaidensa asioihin ja langettamassa niille valtavaa painostusta. Venäjän asenne on täysin välinpitämätön muiden maiden itsenäisyyttä kohtaan, ja heidän miehitys- ja valloituspolitiikkansa on suorastaan alentavaa ja halveksittavaa. He eivät kunnioita kansainvälisiä sopimuksia, vaan kokevat oman suuruutensa oikeuttavan kaiken.

Kremlissä istuu yksi maailman pahimmista diktaattoreista, jolla on järkyttävästi valtaa ja nälkää enemmän vallan laajentamiseen. Venäjän presidentti Vladimir Putin on vaarallinen mies, joka hyväksikäyttää omaa kansaansa ja tuhoaa naapurimaita tavoitellessaan suurta Venäjän imperiumia. Hänen propagandakoneistonsa ja hallintonsa luovat kuvan vahvasta ja menestyvästä valtiosta, mutta todellisuudessa Venäjä on köyhä ja korruptoitunut maa, jolla on vain harvoja todellisia liittolaisia.

Venäjän vaikutukset ympäröiviin maihin ovat verisiä ja tuhoisia. He ovat miehittäneet Georgian ja Krimin alueet ja jatkavat edelleen aggressiivista sotatoimintaansa Ukrainassa. He tukevat diktaattoreita ja autoritaarisia hallintoja ympäri maailmaa, mikä aiheuttaa valtavaa kärsimystä kansalaisille. Venäjän valtapyrkimykset uhkaavat koko maailman vakautta ja turvallisuutta.

Mutta mikä tekee tilanteesta vielä kamalammaksi, on muiden maiden hiljaisuus ja sokeus Venäjän toimille. Euroopan unioni ja Yhdysvallat ovat toistaiseksi tehneet liian vähän pysäyttääkseen Venäjän aggressiivisen toiminnan. He ovat antaneet Putinin jatkaa valloituspolitiikkaansa ja käyttää hyväkseen maailmanpolitiikan heikentynyttä tilaa.

On aika herätä ja tunnustaa Venäjän todellinen luonne. Maan kuvottavuus ei saa enää jäädä huomiotta. Tarvitsemme vahvempia ja päättäväisempiä toimia estämään Venäjän hirviömäistä käytöstä ja suojelemaan naapurimaita heidän miehityksiltä ja valloitushankkeiltaan. Jokaisen maan tulee yksimielisesti tuomita Venäjän aggressiivinen toiminta ja ryhtyä konkreettisiin toimiin sen pysäyttämiseksi.

Venäjän pahuus on saavuttanut sietämättömän tason ja sen vaikutukset ympäröiviin maihin ovat tuhoisia. Meidän on lopetettava Venäjän suvaitseminen ja tehtävä kaikkemme, jotta tämä diktaattorimainen valtio ei enää levittäisi tuhoaan. Yhteen hiileen puhaltaminen ja vahva kansainvälinen toiminta on ainoa tapa pysäyttää Venäjän vaaralliset toimet ja varmistaa, ettei yksikään maa joudu kärsimään sen aggressiivisuudesta ja valloituspyrkimyksistä.

armeija demokratia energia EU Finland hallitus historia ihmisoikeudet Ilmastonmuutos kierrätys Kiina korruptio koulutus Kreml kuolema lapsi Luonto maailma media Moskova NATO Neuvostoliitto Pietari poliisi politiikka Presidentti propaganda Putin Raha Rauha ruoka Ruotsi sisällissota SOTA Suomi sähkö talous tekoäly terveys toimittaja turvallisuus Ukraina USA vaalit Venäjä video viranomaiset Wagner yhteiskunta Ympäristö