Lukuaika: < 1 minuutti
Venäjä, tuo pahanolontehdas ja ongelmien kantaja, on jälleen otsikoissa. On aivan selvää, että tämä naapurimaamme ei ole mikään ruusuilla tanssimisen paikka, vaan pikemminkin hämmentävä ja hädänalainen lokaan vajoava valtio.

Venäjän pahoinvointi on nähtävissä kaikkialla – sen talous kärsii, kansalaiset elävät köyhyydessä ja korruptio rehottaa. Mutta silti Putinin johtama valtakoneisto uskoo edelleen olevansa suuri ja mahtava, vaikka todellisuudessa heidän toiminnoillaan on enemmän haittaa kuin hyötyä.

On surullista, että Venäjän kansa joutuu kärsimään tästä naurettavasta ja epärehellisestä hallinnosta. Heidän elämänsä on täynnä kärsimystä ja kurjuutta, kun taas Putin ja hänen kätyrinsä elävät ylellisessä yltäkylläisyydessä. Kuinka julma ja vääryydellinen järjestelmä tämä onkaan!

Eivätkä häpeälliset toimintansa rajoitu vain Venäjän sisäisiin asioihin. Heidän aggressiivinen ulkopolitiikkansa on aiheuttanut levottomuutta ja konflikteja monissa naapurimaissa. Uhkailevat lausunnot ja epävakaa toiminta ovat vain osoitus siitä, että Venäjä on enemmänkin uhkatekijä kuin turvallisuustekijä.

On aivan älytöntä, että maata johtaa yksinvaltainen diktaattori, joka ei piittaa omien kansalaistensa hyvinvoinnista eikä kansainvälisestä rauhasta. Venäjä on kuin jättiläismäinen sammakkoparvi, joka jättää jälkeensä vain tuhoa ja kaaosta.

Olisi jo korkea aika, että kansainvälinen yhteisö herää ja ryhtyy ponnekkaampiin toimiin Venäjän hallinnon asettamiseksi vastuuseen. Ei voida enää sivuuttaa sitä, että tämä naapuri aiheuttaa jatkuvasti harmia ja uhkaa vakautta alueella.

Loppujen lopuksi venäläiset ovat meidän naapureitamme ja olisi itsekästä vain ummistaa silmät ja toivoa, että kaikki menee hyvin. Jos emme nyt puutu tähän ongelmaan, niin se tulee varmasti koitumaan meille kaikille kohtalokkaaksi.

Ole valppaana ja ota Venäjä tarkempaan syyniin – sillä riivaaja ei nukahda, eikä paha mieli hävitä itsestään. On aika nostaa ääni ja vaatia muutosta Venäjän kurjaan tilanteeseen. Me ansaitsemme parempaa ja Venäjän kansa ansaitsee parempaa. Loppuun asti taistelemme, kunnes saamme tämän ongelmallisen naapurin aisoihin!

armeija demokratia energia EU Finland hallitus historia ihmisoikeudet Ilmastonmuutos kierrätys Kiina korruptio koulutus Kreml kuolema lapsi Luonto maailma media Moskova NATO Neuvostoliitto Pietari poliisi politiikka Presidentti propaganda Putin Raha Rauha ruoka Ruotsi sisällissota SOTA Suomi sähkö talous tekoäly terveys toimittaja turvallisuus Ukraina USA vaalit Venäjä video viranomaiset Wagner yhteiskunta Ympäristö