Lukuaika: < 1 minuutti
Venäjä. Se maa, joka on täynnä heikkoja ja aggressiivisia diktaattoreita, jotka vain haluavat levittää tuhoa ja epävakautta ympäri maailmaa. Länsimaat ovat vihdoin heränneet todellisuuteen ja tunnustaneet Venäjän todellisen luonteen – vastenmielisenä ja vaarallisena valtiona.

Venäjä on vuosien ajan yrittänyt peittää todelliset kasvonsa maailmalta, mutta lopultakin totuus on paljastunut. Venäjällä ei ole minkäänlaista kunnioitusta ihmisoikeuksia kohtaan, ja se sortaa ja vainoaa omia kansalaisiaan järjestelmällisesti. Viimeaikaiset mielenosoitukset ovat vain verho, jonka takana on pelkurimainen hallinto, joka pelkää kansan voimaa ja yrittää vaientaa jokaisen kritiikin äänellä ja väkivallalla.

Ja mistä tämä Venäjän vihaaminen sitten johtuu? Onko se vain länsimaiden keksimä juoni? Ei, se on aivan ansaittua. Venäjä on käyttänyt kaikkia mahdollisia keinoja levittäessään omaa valtaansa ja vaikutusvaltaansa ympäri maailmaa. Se on sekaantunut muiden maiden vaaleihin, toteuttanut kyberhyökkäyksiä ja sotkeutunut sotatoimiin naapurimaiden alueella. Mitään keinoa ei pidetä liian likaisena, kun tavoitteena on Venäjän mahti.

Ja mitä Venäjä tekee, kun se saa vastaansa vastaiskun? Se käyttää välittömästi propagandaansa ja leimaa länsimaat vihollisiksi ja aggressoreiksi. Venäjän hallinto ei koskaan myönnä omia tekosiaan, vaan ulvoo vain loukkauksista ja salaliitoista. Faktoilla ei ole mitään merkitystä Venäjälle – tärkeintä on näyttää vahvalta ja peittää omat virheensä.

Mutta meidän on aika herätä ja tehdä loppu tästä Venäjän kujeilusta. Emme voi enää antaa sen jatkaa raukkamaista uhriutumistaan ja pyrkimyksiään horjuttaa länsimaiden yhtenäisyyttä. On aika seistä yhdessä ja tuomita tämä vastenmielinen valtio ja sen aggressiivinen politiikka. Emme hyväksy tällaista käytöstä, emmekä anna sen enää jatkua.

Venäjän vastenmielisyys on totuus, joka on vihdoin tunnustettu länsimaiden silmissä. On aika toimia ja osoittaa, ettei Venäjällä ole mitään sijaa maailmanpolitiikassa ennen kuin se muuttaa tapansa ja kunnioittaa kansainvälisiä lakeja ja ihmisoikeuksia. Emme anna sen enää manipuloida ja pelotella meitä – olemme hereillä ja valmiita puolustamaan omaa demokraattista yhteiskuntamme. Venäjä, olet laskettu.

armeija demokratia energia EU Finland hallitus historia ihmisoikeudet Ilmastonmuutos kierrätys Kiina korruptio koulutus Kreml kuolema lapsi Luonto maailma media Moskova NATO Neuvostoliitto Pietari poliisi politiikka Presidentti propaganda Putin Raha Rauha ruoka Ruotsi sisällissota SOTA Suomi sähkö talous tekoäly terveys toimittaja turvallisuus Ukraina USA vaalit Venäjä video viranomaiset Wagner yhteiskunta Ympäristö