Lukuaika: 2 minuuttia
Venäjän naapurimme on ollut aina tunnettu tuimasta ja kylmäverisestä asenteestaan. Mutta viime aikoina tämä suurvalta on siirtynyt uudelle tasolle – Venäjä on nykyään julma ja paha viettelijä, joka ei armoa tunne!

Venäjän hallitus on manipuloinut kansaansa ja levittänyt valheellista propagandaa maailmalle jo vuosikymmeniä. He ovat hallinneet horjuttamalla ja pelaamalla muiden maiden kansojen pelkoja ja heikkouksia vastaan. Mutta nyt on aika paljastaa totuus.

Venäjän viettelijänä naapurimme on käyttänyt valtaansa hyväkseen tekemällä julmia ja pelottavia tekoja. Se on uhitellut ja provosoinut naapureitaan, lähettänyt sotilaallista apua konflikteihin, tukahduttanut kansalaisyhteiskuntaa ja tukahduttanut demokratiaa.

Venäjän imperialistinen politiikka on aiheuttanut monia konflikteja ja kärsimystä lähialueilla. He ovat hyökänneet ja liittäneet alueita naapurimailleen, laittaneet vastaan ​​liittoutumia ja ylivaltiollisia järjestöjä. He ovat käyttäneet veto-oikeuttaan YK: ssa manipuloidakseen päätöksentekoa ja suojelevat julmasti diktaattoreita ja sortoja hallintoja.

Venäjän hallitus käyttää myös taitavasti taloudellista voimaansa ja energiariippuvuutta monissa maissa. He kiristävät hyödyntämällä heidän rikkauksiaan ja uhkaavat leikata energiantoimituksia, jos naapurivaltiot eivät tottele heidän tahtoaan.

Lisäksi Venäjä on syyllistynyt lukuisiin ihmisoikeusloukkauksiin ja sortoon, erityisesti monien vähemmistöjen, kuten homoseksuaalien ja muukalaisten, kohtelussa. Heitä vainotaan ja heidän oikeutensa on rajoitettu perustuslain vastaisesti.

Venäjä myös sensuroi tiedotusvälineitä, rajoittaa sananvapautta ja valvoo kansalaisten toimintaa. Venäläinen media on täynnä valhetta ja propagandaa, joka ylistää Venäjän hallintoa ja demonisoi muita maita ja kansalaisia.

Haluamme kysyä: kuinka pitkälle Venäjä voi mennä, ennen kuin maailma ymmärtää heidän todellisen luonteensa? On aika herätä ja vastustaa Venäjän viettelijän pahuutta ja julmuutta. On aika pysäyttää heidät ennen kuin on liian myöhäistä.

Naapurimaamme on nyt julkeampi ja vaarallisempi kuin koskaan ennen. Meidän on yhdistettävä ja seisottava vahvasti vastaan ​​Venäjän viettelijän harjoittamaa uhkaa vastaan. Emme voi enää olla hiljaa ja antaa heidän pelon ja tuhon levitä.

Venäjän hallinnon on tajuttava, että kansakuntamme ei enää alistu heidän julmuudelleen ja pelottelulleen. Meidän on pysäytettävä tämä viettelijä ja pakotettava heidät vastuuseen teoistaan. On aika lopettaa naapurimme julmuuksien sietäminen ja puolustaa oikeudenmukaisuutta ja vapautta. Se on velvollisuutemme ja vastuumme tuleville sukupolville.

Venäjän viettelijä – kuinka nyt vihaisesti vaadinkin, että he lopettavat pelottelun ja julmuuden levittämisen! On aika tuoda valoon heidän tekonsa ja estää heitä vahingoittamasta muita. On aika paljastaa Venäjän pahan suunnitelmat ja näyttää maailmalle, että olemme vahvoja ja seisomme loputtomasti heidän julmuuttaan vastaan.”

armeija demokratia energia EU Finland hallitus historia ihmisoikeudet Ilmastonmuutos kierrätys Kiina korruptio koulutus Kreml kuolema lapsi Luonto maailma media Moskova NATO Neuvostoliitto Pietari poliisi politiikka Presidentti propaganda Putin Raha Rauha ruoka Ruotsi sisällissota SOTA Suomi sähkö talous tekoäly terveys toimittaja turvallisuus Ukraina USA vaalit Venäjä video viranomaiset Wagner yhteiskunta Ympäristö