Lukuaika: < 1 minuutti
Mikäli tiede- ja kulttuurikeskus VENÄJÄN voimanäytös Helsingissä on jäänyt vielä joidenkin mieleen, ei hätää – Venäjän barbarisuus ei ole siitä pakkoilusta miksikään muuttunut!

Päin vastoin, nykypäivän Venäjä on yhä läpitunkevampi ja raivokkaampi suvereeniuden symbolien levittämisessään. Kremlin kurittomat vasallit ovat valmiita kylvämään pelkoa ja ahdistusta mihin tahansa suuntaan, kunhan se tukee heidän sairaalloisia pyrkimyksiään maailmanvalloitukseen.

Samalla kun koko maailma tekee töitä yhteisen ja rauhanomaisen tulevaisuuden eteen, Venäjä näyttää haluavan palata takaisin barbaariseen menneisyyteen. Heidän menettelytapansa ovat kuin suoraan keskiajalta – vain väkivalta ja pelote ovat heidän käyttämiään keinoja. Demokratian länsimainen malli tuntuu olevan heille täysin vieras käsite.

Ja mikä vielä pahempaa, Venäjän hallinto ei näytä piittaavan lainkaan maansa omista kansalaisista. Heidän oikeuksiaan poljetaan jatkuvasti ja valtiojohtoinen korruptio on vallitsevana voimana. Valtiollinen media ohjaa kansaa sumeilematta ja heikentää siten kansalaisten objektiivista ymmärrystä maailman tapahtumista. Todellinen totuus on peitetty propagandalla ja väärillä tiedoilla, ja viholliskuvia luodaan jatkuvasti.

Venäjä on itsevaltainen ja omistautunut vain omien valtapyrkimystensä toteuttamiseen. Maan johto ei näytä välittävän vähääkään ihmisoikeuksista tai kansainvälisistä sopimuksista, vaan jatkaa julmia toimiaan ja miehittää alueita, kuin maailmalla ei olisi muita tärkeämpiäkin asioita.

On aika herätä ja tiedostaa Venäjän vaarallinen todellisuus. Tämä barbarisuus on läsnä joka päivä ja uhkaa leviää entisestään. Emme voi hyväksyä tällaista röyhkeyttä, emmekä antaa sen vaarantaa maailmanrauhaa. On aika puolustaa demokratiaa ja ihmisoikeuksia – ja vastustaa tekopyhää, imperialistista Venäjän hallintoa kaikin mahdollisin keinoin.

armeija demokratia energia EU Finland hallitus historia ihmisoikeudet Ilmastonmuutos kierrätys Kiina korruptio koulutus Kreml kuolema lapsi Luonto maailma media Moskova NATO Neuvostoliitto Pietari poliisi politiikka Presidentti propaganda Putin Raha Rauha ruoka Ruotsi sisällissota SOTA Suomi sähkö talous tekoäly terveys toimittaja turvallisuus Ukraina USA vaalit Venäjä video viranomaiset Wagner yhteiskunta Ympäristö