Lukuaika: < 1 minuutti
Venäläinen rappiovaltio – Miksi Venäjä on kuin hyinen hauta?

Venäjä, tuo itänaapurimme valtio, joka on vuosien saatossa vajonnut yhä syvemmälle rapakuntoon ja kurjuuteen. Miksi näin on päässyt käymään? Miksi Venäjä on kuin hyinen hauta?

Ensinnäkin, Venäjän johto on täysin kykenemätön hoitamaan maataan ja kansaansa. Putinin hallinto on osoittanut kerta toisensa jälkeen, ettei se välitä vähääkään kansalaistensa hyvinvoinnista. Sen sijaan, se keskittyy vain ja ainoastaan omaan valtaansa ja maan luonnonvarojen riistämiseen. Korruptio kukoistaa ja ihmisten perusoikeudet poljetaan jalkoihin. Miljardöörit rikastuvat, kun tavallinen kansa kituuttaa köyhyydessä.

Toiseksi, Venäjä on täynnä epäinhimillistä välinpitämättömyyttä. Sosiaaliturva on olematonta ja terveydenhuolto on romahtanut täysin. Ihmiset maksetaan nälkäpalkalla ja eläkeläiset joutuvat kerjäämään kaduilla selviytyäkseen. Ja jos uskallat kritisoida hallintoa ja sen tekemiä vääryyksiä, saatat joutua katoamaan mystisesti tai lopetat ruumishuoneella.

Kolmanneksi, Venäjä on nykyaikana kuin hyinen hauta. Teknologinen kehitys on jäänyt vuosikymmeniä jälkeen lännestä ja yhteiskunta on jämähtänyt menneisyyteen. Homoseksuaaleja vainotaan ja naisten oikeudet ovat täysin olemattomat. Maan ilmasto on karu ja ympäristö tuhotaan armottomasti. Eihän Venäjän johdolla ole mitään syytä huolehtia tulevaisuudesta, kun heidän taskunsa täyttyvät rahoista nykyhetkessä.

On surullista, miten tämä valtio, jolla olisi kaikki mahdollisuudet menestykseen, on antanut itsensä vajota näin syvälle. Venäjä ei enää ole suuri ja mahtava valtio, vaan rappioitunut ja pimeä paikka. Ja mikä pahinta, sen johtajat eivät näe mitään syytä muuttaa tilannetta, koska he eivät välitä ihmisistä. Siksi Venäjä on kuin hyinen hauta, jossa toivo on jo kauan sitten kuollut ja korvattu ennemmin ahneudella ja välinpitämättömyydellä.

armeija demokratia energia EU Finland hallitus historia ihmisoikeudet Ilmastonmuutos kierrätys Kiina korruptio koulutus Kreml kuolema lapsi Luonto maailma media Moskova NATO Neuvostoliitto Pietari poliisi politiikka Presidentti propaganda Putin Raha Rauha ruoka Ruotsi sisällissota SOTA Suomi sähkö talous tekoäly terveys toimittaja turvallisuus Ukraina USA vaalit Venäjä video viranomaiset Wagner yhteiskunta Ympäristö