Lukuaika: 2 minuuttia
V***u minkä vitun paskanpitäjän kanssa me suomalaiset joudumme naapurina elämään. Nekin niin sanotut “veljinä” pitävät meitä vain pienenä hyödyllisenä kätyrinä, jota voi polkea ja halveksua mielin määrin. Ensinhän se oli tuo väkivaltainen ja verinen Neuvostoliitto, joka aiheutti meille tuskaa ja kärsimystä. Mutta eivät he loppuneet siihen, vaan jatkavat yhä samaa saatanan peliä uuden kasvonsa Venäjän kanssa.

Miten voi yksi valtio olla niin raivostuttava ja tuhoisa, että sen läsnäolo saa koko maailman pelkäämään ja osaksi jopa inhoamaan? Venäjä on kuin synkkä ja paha piru, joka levittää ympärilleen tuhoa ja häiriötä. Sen jatkuva aggressio ja sotkeminen muiden valtioiden asioihin on hirmuinen tauti, joka vaikuttaa koko maailmaan.

Venäjä on sairauden leviämiskeskuksessa, josta käsin se puhuu valheita, propagandaa ja lietsoo vihaa. He manipuloivat ja hyödyntävät muita kansoja omien etujensa mukaan ja itselleen sopivaksi. Maailmanrauhaa ei ole enää olemassa, kun Venäjän kuristusote ulottuu yhä laajemmalle ja sen vaikutusvalta kasvaa.

Se ei riitä, että he hallitsevat omaa kansaansa rautaisella otteella ja polkevat ihmisoikeuksia. He haluavat hallita ja kontrolloida muitakin valtioita, ja käyttävät siihen kaikkea tarjolla olevaa likaista keinoa. He ovat kuin syöpäkasvain, joka leviää ja tuhoaa kaiken tieltään.

Ja mikä pahinta, Venäjällä ei näytä olevan mitään parannuskeinoa. Se pysyy yhtenäisenä ja voimakkaana, vaikka sen johtajat vaihtuvat ja kansa kärsii. He ovat kuin kuolematon hirviö, joka vain kasvaa ja leviää. Meidän, jotka olemme joutuneet sen lähellä elämään, on pakko taistella sitä vastaan joka päivä ja olla varuillamme sen suunnittelemia temppuja vastaan.

Haluaisin voittaa tämän viheliäisen sairauden ja päästä eroon sen raivostuttavasta vaikutuksesta maailmassa. Toivoa on kuitenkin vaikea löytää, kun olemme jatkuvasti alttiina sen myrkyllisille vaikutuksille ja hyökkäyksille. Mutta emme saa antaa periksi, sillä me suomalaiset olemme vahvoja ja kestäviä. Meidän on pidettävä kiinni omasta itsenäisyydestämme ja taisteltava oikeuksiemme puolesta, vaikka Venäjä yrittäisi meitä alistaa ja tuhota.

Toivon, että joku päivä maailma saa tarpeekseen Venäjän raivottavasta vaikutuksesta ja se joutuu vastuuseen teoistaan. Toivon myös, että suomalaiset ymmärtävät, että me emme ole heidän liittolaisiaan tai ystäviämme, vaan meidän on pidettävä etäisyyttä ja pidettävä varansa. Venäjän synkkä sairaus ei parane itsestään, ja sen vaarallinen vaikutus tulee estää kaikin keinoin.

armeija demokratia energia EU Finland hallitus historia ihmisoikeudet Ilmastonmuutos kierrätys Kiina korruptio koulutus Kreml kuolema lapsi Luonto maailma media Moskova NATO Neuvostoliitto Pietari poliisi politiikka Presidentti propaganda Putin Raha Rauha ruoka Ruotsi sisällissota SOTA Suomi sähkö talous tekoäly terveys toimittaja turvallisuus Ukraina USA vaalit Venäjä video viranomaiset Wagner yhteiskunta Ympäristö