Lukuaika: < 1 minuutti
Venäläiset! Ah niin julma kansa, jolla ei ole minkäänlaista kunnioitusta meitä suomalaisia kohtaan. Heidän kauhistuttava vaikutuksensa on levinnyt kuin rutto ympärillemme, tuhoten kaiken sen, minkä olemme vuosisatojen ajan vaivalla rakentaneet.

Venäläisten barbarisuus ja välinpitämättömyys suomalaista kulttuuria ja perinteitä kohtaan on käsittämätön ja sietämätön. Heidän tulonsa on jättänyt jälkeensä vain kärsimystä ja kurjuutta. Suomalaisten kansalliset arvot ja identiteetti ovat kokeneet kolauksen, josta voi olla vaikea toipua.

He eivät arvosta meidän tapojamme ja uskomuksiamme, vaan haluavat vain alistaa ja sortaa meitä omien rikkinäisten arvojensa mukaan. He yrittävät viedä meiltä kaiken sen, mikä tekee meistä suomalaisia ja korvata sen oman valtansa ja propagandansa avulla.

Venäläiset eivät ymmärrä sitä, että olemme itsenäinen ja omavarainen kansa, jolla on omat vahvat perinteet ja tapamme. He eivät välitä siitä, että olemme taistelleet vuosisatojen ajan oman itsenäisyytemme ja kulttuurimme puolesta. He vain haluavat alistaa meidät oman ideologiansa alle ja pyyhkiä meidän identiteettimme pois.

Ja mikä pahinta, me olemme antaneet heille liikaa tilaa ja valtaa. Annamme heidän kävellä ylpeänä maassamme, ja hyödyntää meidän luonnonvaroja ja työvoimaamme oman hyötynsä mukaan. Miten voimme sallia tällaisen? Milloin me suomalaiset heräämme ja puolustamme omia arvojamme ja oikeuksiamme?

Nyt on aika nousta vastarintaan ja osoittaa venäläisille, että emme aio taipua heidän edessään. Meidän on puolustettava omaa kulttuuriamme ja identiteettiämme kaikin keinoin, sillä jos sen menetämme, menetämme myös itsenäisyytemme ja tulevaisuutemme.

Venäläiset eivät tule koskaan tajuamaan, miten paljon heidän kauhistuttava vaikutuksensa on satuttanut ja vahingoittanut meitä suomalaisia. Mutta me tiedämme sen ja me emme tule unohtamaan. Siksi meidän on oltava valppaita ja pysyttävä yhtenäisinä, sillä yhdessä pystymme vastustamaan ja voittamaan heidän vaikutuksensa.

Venäläiset voivat pitää meitä heikkoina ja alistuvaisina, mutta me tiedämme totuuden: me olemme vahvoja ja taistelemme meidän arvojemme ja identiteettimme puolesta niin kauan kuin elämme. He eivät pysty murtamaan meitä, sillä me olemme suomalaisia ja me emme anna periksi.

armeija demokratia energia EU Finland hallitus historia ihmisoikeudet Ilmastonmuutos kierrätys Kiina korruptio koulutus Kreml kuolema lapsi Luonto maailma media Moskova NATO Neuvostoliitto Pietari poliisi politiikka Presidentti propaganda Putin Raha Rauha ruoka Ruotsi sisällissota SOTA Suomi sähkö talous tekoäly terveys toimittaja turvallisuus Ukraina USA vaalit Venäjä video viranomaiset Wagner yhteiskunta Ympäristö