Lukuaika: < 1 minuutti

Viimeisten kolmen vuoden aikana on ollut olemassa tietty #ihmisryhmä, joka on levittänyt #disinformaatio’ta ja #salaliittoteorioita ympäri maailmaa. He ovat tehneet tämän maalailemalla #kauhukuvia seinille, varoittamalla kansaa erilaisista #uhkista ja #syyttämällä muita ryhmiä kaikista mahdollisista ongelmista. Tämä on erittäin #huolestuttavaa ja #vastenmielistä toimintaa, joka ei millään tavalla edistä yhteiskunnan #hyvinvointia.

Nyt kun yksittäisiä kuolemantapauksia on ollut, tämä samainen #ihmisryhmä alkaa #huutaa ja #syyttää muita. He käyttävät näitä tapahtumia oman #agendansa edistämiseen, ja syyttävät muita ryhmiä kaikesta mahdollisesta #pahasta vaikka #konsensus’ta määrättyjen asioiden välillä ei edes olisi.

Tämä on #rottamaista toimintaa, joka ei millään tavalla auta ratkaisemaan todellisia #ongelmia, vaan ainoastaan lisää #pelkoa ja #vihaa.

Sen sijaan, että tällainen ihmisryhmä keskittyisi #pelottelun ja #syyttelyn sijaan rakentaviin #ratkaisuihin, he jatkavat levittämään #valheellisia #väitteitä ja #vahingoittavat muita “kysymyksillään” ja aiheettomilla väitteillä. Tämä on täysin #vastuutonta käyttäytymistä, joka on #haitallista #yhteiskunnalle.

On aika lopettaa tämä huolestuttava ja #vastenmielinen toiminta. Sen sijaan, että levitettäisiin #pelkoa ja #vihaa, meidän tulisi keskittyä #yhteistyöhön ja yhteisiin #päämääriin. Meidän tulisi rakentaa #yhteiskuntaa, joka on #avoin, #TasaArvoinen ja #yhteistyökykyinen.

Joten niille, jotka ovat levittäneet pelkoa ja maalanneet kauhukuvia seinille, ja nyt huutavat ja syyttävät muita, sanon: hävetkää.

Teidän toimintanne on vastenmielistä ja vastuutonta, ja teidän tulisi ottaa #vastuu #teoistanne. On aika tehdä #yhteistyötä ja rakentaa parempi #yhteiskunta meille kaikille.

armeija demokratia energia EU Finland hallitus historia ihmisoikeudet Ilmastonmuutos kierrätys Kiina korruptio koulutus Kreml kuolema lapsi Luonto maailma media Moskova NATO Neuvostoliitto Pietari poliisi politiikka Presidentti propaganda Putin Raha Rauha ruoka Ruotsi sisällissota SOTA Suomi sähkö talous tekoäly terveys toimittaja turvallisuus Ukraina USA vaalit Venäjä video viranomaiset Wagner yhteiskunta Ympäristö