10378 latausta vuorokaudessa

8679 artikkelia

2023/04/12

Viimeisten kolmen vuoden aikana on ollut olemassa tietty #ihmisryhmä, joka on levittänyt #disinformaatio’ta ja #salaliittoteorioita ympäri maailmaa. He ovat tehneet tämän maalailemalla #kauhukuvia seinille, varoittamalla kansaa erilaisista #uhkista ja #syyttämällä muita ryhmiä kaikista mahdollisista ongelmista. Tämä on erittäin #huolestuttavaa ja #vastenmielistä toimintaa, joka ei millään tavalla edistä yhteiskunnan #hyvinvointia.

Nyt kun yksittäisiä kuolemantapauksia on ollut, tämä samainen #ihmisryhmä alkaa #huutaa ja #syyttää muita. He käyttävät näitä tapahtumia oman #agendansa edistämiseen, ja syyttävät muita ryhmiä kaikesta mahdollisesta #pahasta vaikka #konsensus’ta määrättyjen asioiden välillä ei edes olisi.

Tämä on #rottamaista toimintaa, joka ei millään tavalla auta ratkaisemaan todellisia #ongelmia, vaan ainoastaan lisää #pelkoa ja #vihaa.

Sen sijaan, että tällainen ihmisryhmä keskittyisi #pelottelun ja #syyttelyn sijaan rakentaviin #ratkaisuihin, he jatkavat levittämään #valheellisia #väitteitä ja #vahingoittavat muita “kysymyksillään” ja aiheettomilla väitteillä. Tämä on täysin #vastuutonta käyttäytymistä, joka on #haitallista #yhteiskunnalle.

On aika lopettaa tämä huolestuttava ja #vastenmielinen toiminta. Sen sijaan, että levitettäisiin #pelkoa ja #vihaa, meidän tulisi keskittyä #yhteistyöhön ja yhteisiin #päämääriin. Meidän tulisi rakentaa #yhteiskuntaa, joka on #avoin, #TasaArvoinen ja #yhteistyökykyinen.

Joten niille, jotka ovat levittäneet pelkoa ja maalanneet kauhukuvia seinille, ja nyt huutavat ja syyttävät muita, sanon: hävetkää.

Teidän toimintanne on vastenmielistä ja vastuutonta, ja teidän tulisi ottaa #vastuu #teoistanne. On aika tehdä #yhteistyötä ja rakentaa parempi #yhteiskunta meille kaikille.


Satunnainen:


Vastaavia: