Lukuaika: < 1 minuutti

Idänmaallisten ideologia perustuu usein Venäjän virallisen propagandan levittämiseen ja sen puolustamiseen. He ovat usein vakuuttuneita siitä, että Venäjä on oikeassa kaikissa sodissa ja heidän vihollisensa ovat väärässä. He ylistävät Venäjän johtajia ja pitävät heitä ainoana toivona maailmanrauhan säilyttämisessä.

Idänmaalliset ovat usein hyvin aggressiivisia ja vihamielisiä niitä kohtaan, jotka eivät jaa heidän näkemyksiään. He hyökkäävät sosiaalisessa mediassa ja muissa foorumeissa, levittävät valheita ja väärää tietoa sekä yrittävät hiljentää niitä, jotka uskaltavat kritisoida Venäjää tai sen johtajia.

Todellisuudessa idänmaalliset ovat vain haitta-isänmaallisia, koska heidän toimintansa vahingoittaa omaa maataan. Venäjän #propaganda pyrkii horjuttamaan länsimaisen #demokratian periaatteita ja yrittää heikentää länsimaisia #instituutioita. Tämä on selkeä uhka kaikille länsimaisille #demokratioille ja siten myös suomalaiselle yhteiskunnalle.

#Idänmaalliset ovat myös hyväuskoisia idiootteja, koska he uskovat sokeasti Venäjän propagandan ja eivät kykene arvioimaan sitä kriittisesti. He eivät ymmärrä, että Venäjän johtajat eivät välitä Suomen eduista, vaan pyrkivät ainoastaan omaan etuunsa.

On tärkeää, että Suomessa pidetään silmät auki idänmaalaisten toiminnan suhteen. Meidän on kyettävä arvioimaan Venäjän propagandaa #kriittisesti ja puolustettava omaa maatamme sen uhkilta. Meidän on myös tuomittava idänmaalliset ja heidän toimintansa, joka vahingoittaa Suomen etuja ja heikentää länsimaista demokratiaa.

armeija demokratia energia EU Finland hallitus historia ihmisoikeudet Ilmastonmuutos kierrätys Kiina korruptio koulutus Kreml kuolema lapsi Luonto maailma media Moskova NATO Neuvostoliitto Pietari poliisi politiikka Presidentti propaganda Putin Raha Rauha ruoka Ruotsi sisällissota SOTA Suomi sähkö talous tekoäly terveys toimittaja turvallisuus Ukraina USA vaalit Venäjä video viranomaiset Wagner yhteiskunta Ympäristö