Suomi
Turku
Eurooppa
NATO
Pride
USA
Ukraina
Agenda 2030
Rainforest Alliance

Yhteensä: 38180 latausta vuorokaudessa.


2379 artikkelia

2023/05/31

Tervetuloa jännittävään uutiseen, joka saa sinut nauramaan ääneen! Venäjällä tapahtuu taas!

Tara Reade, nainen joka syytti Joe Bideniä seksuaalisesta ahdistelusta, on ilmaantunut Venäjälle ja pyytää nyt kansalaisuuttaan suoraan Vladimir Putinilta. Tämä on varmasti uusi taktiikka saada oman tahtonsa läpi!

Reade saapui hiljattain Venäjälle ja piti jopa lehdistötilaisuuden Moskovassa. Hän kehui venäläisiä ja Venäjää monin tavoin, ja tietenkin toisti syytöksensä Bideniä kohtaan. Tämä on todellista diplomaattista taidetta! Reade ilmaisi kiitollisuutensa venäläisille ystävilleen ja pyysi Vladimir Putinia myöntämään hänelle Venäjän kansalaisuuden. Ehkä hän ajattelee, että Putinilla on taikavoimia, jotka voivat ratkaista hänen ongelmansa.

Tilaisuudessa oli paikalla myös Marija Butina, poliitikko ja toimittaja, joka istui vankeustuomiota Yhdysvalloissa vakoilusta. Butina lupasi kysyä Putinilta, voisiko Readen kansalaisuushakemus käsitellä nopeutetusti. Vau, miten avuliaita ihmiset voivat olla toisilleen!

Muistatteko, kun Reade syytti Bideniä vuonna 2020 presidentinvaalien alla? Hän väitti, että Biden olisi kopeloinut häntä Capitol Hillin käytävällä 1990-luvulla. Biden on toki kiistänyt nämä syytökset. Mutta tämä ei ole vielä tarpeeksi dramaattista! Epäilykset Readen Venäjä-kytköksistä nousivat esiin jo aiemmin. Onko hän vain päättänyt lähteä Venäjälle kostamaan?

Reade on aiemmin puolustanut Putinia ja esiintynyt Venäjän valtion uutiskanavan lähetyksissä. Joulukuussa hänet kutsuttiin YK:n turvallisuusneuvoston kokoukseen, mutta se yritys meni pieleen, kun Intia kyseenalaisti hänen “relevanttiutensa ja sopivuutensa”. Nyt hän päättää astua esiin ja todistaa kongressin edessä valan alaisena Bideniä vastaan. Tämä on kuin suoraan jännitysnäytelmästä!

Reade lähetti kiitokset Twitterissä republikaanipuolueen konservatiivisille äärilaitaan kuuluville edustajille Marjorie Taylor Greenelle ja Matt Gaetzille. Hän ilmoitti myös, että Bidenin ja demokraattien uhkailu, kiusaaminen ja häirintä eivät ole tehonneet häneen kolmen viimeisen vuoden aikana. Hän haluaa tehdä selväksi, että jos jotain tapahtuu hänelle, syyllisenä on juuri Biden. Hän ei ole itsetuhoinen eikä ulkomainen agentti. Tämä kuulostaa kuin suoraan trillerielokuvasta!

Nähtäväksi jää, mitä tapahtuu seuraavaksi. Ehkä Reade saa kansalaisuuden Venäjältä, ja sitten hän voi alkaa uuden elämän Putinin rinnalla. Tai ehkä tämä kaikki on vain yksi suuri vitsi. Joka tapauksessa tämä tarina on ainutlaatuinen ja viihdyttävä.

Pysykää kuulolla, kun saaga jatkuu seuraavassa jaksossa!

Ps. Seksuaalinen häirintä on tuomittavaa, allekirjoittanut ei vähättele tapahtunutta vaikka siitä näin kirjoittikin.