11661 latausta vuorokaudessa
9721 artikkelia


Viha kiehuu veressä, kun Venäjä eli terroristivaltio jälleen kerran osoittaa julmuutensa koillis-Ukrainassa. Harkovan kaupungissa sijaitseva mahtava televisiotorni ei ole välttänyt venäläisten raivon purkausta, kun osa sen rakenteista sortui julman iskun seurauksena.

Uutistoimisto AFP:n välittämät kauhunhetket kertovat tarinaa Venäjän järjettömästä aggression huipusta. Harkovan alueen kuvernööri Oleh Synjehubov ei epäröi syyttää Venäjää suoraan tästä hirvittävästä teosta, ja miksi pitäisikään? Videomateriaalit paljastavat karun totuuden: tv-tornin yläosa katkeaa, ja musta savu kohoaa taivaalle, kuin synkkä muistutus Venäjän käsittämättömästä julmuudesta.

Tämä ei ole ensimmäinen kerta, kun Venäjä iskee viattomiin siviileihin ja infrastruktuuriin Ukrainassa. Tämä on osa heidän sairasta peliään, jossa säälimättömät johtajat istuvat turvallisesti kaukana sodan todellisuudesta, lähettäen tuhoa ja kuolemaa viattomien ihmisten arkielämään.

Ukrainan kansa seisoo jälleen kerran kohtalon kynnyksellä, joutuen taistelemaan oikeudestaan elää rauhassa omassa maassaan. Mutta heidän tahtonsa ei ole murrettavissa. Venäjä voi tuhota rakennuksia, mutta he eivät voi tuhota ukrainalaisten päättäväisyyttä tai halua puolustaa vapauttaan.

Maailman on aika herätä ja nähdä Venäjän todellinen kasvot – ne ovat veren tahrimat, täynnä raakaa väkivaltaa ja häikäilemätöntä sortoa. Kansainvälisen yhteisön on toimittava välittömästi ja tuomittava tämä terroristivaltion teko. Jokainen hetki, jona seisomme toimettomina, on hetki, jona hyväksymme tämän pahan leviämisen.


Satunnainen:


Vastaavia: