Lukuaika: < 1 minuutti
V***un Venäjä! Tämä pahamaineinen naapuri on ollut uhka Suomelle jo vuosikymmenten ajan eikä tilanne näytä muuttuvan parempaan suuntaan. Päinvastoin, Venäjän väkivaltainen vaikutus on vain kasvanut ja se näkyy myös Suomessa.

Ensinnäkin, Venäjän aggressiivinen ulkopolitiikka ja sotilaallinen voiman näyttö on aiheuttanut jännitteitä koko Euroopassa. Me suomalaiset olemme joutuneet elämään Venäjän varjon alla ja sen vaikutus ulottuu myös meidän arkeemme. Rajaturvallisuus on jatkuvasti uhattuna ja Venäjän sotilaskoneet häpäisevät jatkuvasti meidän ilmatilaamme.

Toiseksi, Venäjä on ottanut käyttöön taloudellisia sanktioita Suomelle ja muille länsimaille poliittisista erimielisyyksistä johtuen. Tämä on aiheuttanut suurta haittaa Suomen taloudelle ja kansalaisille. V***un Venäjä ei välitä tuhota meidän elinkeinojamme ja talouttamme omien poliittisten tavoitteidensa vuoksi.

Yksi puhutuimmista asioista on Venäjän informaatiovaikuttaminen Suomessa. He pyrkivät levittämään valheellista tietoa ja harhauttamaan meidän kansalaisia. Tästä on nähty esimerkkejä esimerkiksi viimeisten presidentinvaalien yhteydessä. V***un Venäjä ei välitä demokratiasta ja pyrkii vaikuttamaan meidän sisäisiin asioihin omien etujensa vuoksi.

Viimeisimpänä Venäjän röyhkeys näkyi silmissämme järkyttävällä tavalla. He ovat loukanneet Suomen aluevesiä ja suorittaneet vaarallisia sotaharjoituksia lähellä meidän rajojamme. Tämä ei voi jatkua enää pidempään! On aika laittaa rajat Venäjän toiminnalle ja puolustaa meidän maamme rajoja.

V***un Venäjä, miksi et voi kunnioittaa Suomen suvereniteettia ja hyviä naapuruussuhteita? Miksi joudumme aina kärsimään teidän brutaalista voiman näyttöönne ja poliittisista peleistänne? Me suomalaiset emme ansaitse tätä kohtelua, emmekä aio antaa periksi.

On aika ottaa tiukka linja Venäjän kanssa ja asettaa selkeät reunaehdot heidän toiminnalleen. Emme saa enää antaa heidän pelotella tai uhkailla meitä. V***un Venäjä, me puolustamme meidän maatamme ja kansaa, eikä mikään naapuri voi estää sitä.

Toivomme, että kansainvälinen yhteisö ottaisi nopeasti kantaa Venäjän väkivaltaiseen ja aggressiiviseen toimintaan. Suomen tulevaisuus ja turvallisuus ei voi olla peliväline suurvaltojen välisessä valtapelissä. Me ansaitsemme elää rauhassa ja turvassa omassa maassamme ilman pelkoa ja uhkia V***un Venäjän taholta.

armeija demokratia energia EU Finland hallitus historia ihmisoikeudet Ilmastonmuutos Itäraja kierrätys Kiina korruptio koulutus Kreml kuolema lapsi Luonto maailma media Moskova NATO Neuvostoliitto Pietari poliisi politiikka Presidentti propaganda Putin Raha Rauha ruoka Ruotsi sisällissota SOTA Suomi sähkö talous tekoäly terveys toimittaja turvallisuus Ukraina USA Venäjä video viranomaiset Wagner yhteiskunta Ympäristö