Suomi
Turku
Eurooppa
NATO
Pride
USA
Ukraina
Agenda 2030
Rainforest Alliance

2717 artikkelia


#ConvoyFinland2024 tulossa #video #propaganda

2024/01/14

Traktorit Tulevat! Convoy Finland 2.0 – Kun Sileät Aivokuoret Kohtaavat.

Muistatteko vielä, kun Convoy Finland keräsi Venäjän propagandan uhreja ryyppäämään ja rälläämään eduskuntatalon eteen odottamaan rekkasaattuetta? No, nyt samat veijarit ovat päättäneet ottaa askeleen pidemmälle ja kutsua traktorit mukaan juhlaan. Kyllä, luitte oikein – traktorit!

Tällä kertaa odotettavissa on alkoholinhuuruinen festivaali, jossa sileäaivokuoriset ystävämme aikovat jatkaa siitä, mihin viimeksi jäivät. Tapahtuma, joka lupaa yhdistää maatalouden hurmaa ja kaupunkielämän kaaosta, tulee varmasti olemaan näkemisen arvoinen.

Kuvitelkaa nyt: kymmeniä, ellei satoja traktoreita, kurvailemassa kohti eduskuntataloa, kun taustalla soi maaseudun rauhalliset sävelet, joihin sekoittuu kaupungin sykkeen äänet. Tämän kokoontumisen tarkoituksena on… no, sitä ei ole vielä kukaan selvästi määritellyt, mutta ei anneta sen häiritä.

Mukana menossa ovat tietenkin ne, jotka uskovat jokaiseen salaliittoteoriaan, mitä internet tarjoaa, sekä ne, jotka vain kaipaavat syytä juhlia – mikä tahansa syy, kunhan se saa heidät ulos talosta. Eikä pidä unohtaa niitä, jotka vain haluavat nähdä, mitä seuraavaksi tapahtuu.

Tiedossa on siis alkoholinhuuruisia bileitä, missä meno jatkuu siitä, mihin viimeksi jäätiin: epämääräisiä puheita, huutoa ja naurunremakkaa. Ja tietenkin, traktoreita. Paljon traktoreita.

Onnea siis näille sileän aivokuoren omaaville yksilöille, jotka tuovat maaseudun charmia kaupunkimaisemaan. Me muut voimme vain seurata sivusta ja ihmetellä, missä vaiheessa traktorit tulivat osaksi kaupunkikulttuuria. Tai ehkä emme halua tietää.