Lukuaika: 2 minuuttia
Voi Venäjän paska valtio. En voi enää pidätellä vihaani ja inhoani tätä maata kohtaan. Paljastan nyt maan pimeät puolet ja saatte nähdä, mitä Venäjä todella on.

Ensinnäkin, tämä niin kutsuttu “vallan kolmikko” Putin, Medvedev ja Lavrov ovat kaikki samasta puusta veistettyjä – kylmiä, tunteettomia ja armottomia diktaattoreita. He haluavat hallita kaikessa ja määrätä kansan elämästä, vaikka heidän oma kansansa kärsii ja köyhtyy. Näitä ihmisten hyväksikäyttäjiä ei voi sanoa muuksi kuin tyranniksi.

Mutta ei se pelkästään ole Venäjän ongelma. Heidän korruptoitunut poliittinen järjestelmänsä on luonut hedelmällisen maaperän muille rikollisille, kuten oligarkeille ja mafiosoille, jotka varastavat ja käyttävät valtavaa valtaa ilman vastuuta tai seuraamuksia. Maassa ei ole mitään oikeusvaltiota, vaan korruptio ja lahjonta ovat arkipäivää.

Ja vielä pahempaa, Venäjän ihmisoikeustilanne on kauhistuttava. Putinin hallinto sortaa, vainoaa ja murhaa omia kansalaisiaan, jotka uskaltavat vastustaa valtaapitäviä. Venäjän lehdistönvapaus on kuollut ja kaikki kriittiset äänet vaientuvat nopeasti. Korruptoituneet viranomaiset ja poliisit käyttävät valtaa ja rikkovat kansalaisten perusoikeuksia mielivaltaisesti.

Mutta nämä ovat vasta jäävuoren huippu. Venäjän agressiivinen ulkopolitiikka on osoitus siitä, että he eivät piittaa kansainvälisistä sopimuksista tai rauhanomaisesta kanssakäymisestä. Krimin valtaus, Ukrainan sodan lietsominen ja Syyrian veriset pommitukset ovat vain muutamia esimerkkejä heidän röyhkeästä toiminnastaan. Venäjä uhkaa maailman turvallisuutta ja lietsoo konflikteja, ihan vain omaksi hyödykseen.

Ja tiedättekö, mikä on ikävintä tässä kaikessa? Se, että Venäjän kansa on niin sokea ja sopeutunut tähän kaikkeen. He eivät uskalla tai halua tehdä mitään muutoksia ja hyväksyvät elämänsä tämän sortovaltiaan alla. He eivät näe kuinka valtavaa vahinkoa tämä maa aiheuttaa itselleen ja muulle maailmalle.

Mutta minä en enää hyväksy tätä. En voi katsella vierestä, kun Venäjä tekee mitä haluaa ja pääsee pälkähästä ilman seuraamuksia. On aika paljastaa tämä ällöttävä ja vastenmielinen valtio maailmalle ja pakottaa heidät vastaamaan teoistaan. On aika lopettaa Venäjän toiminnan vaientaminen ja näyttää heille, että heidän teoillaan on seurauksia.

Venäjä, olet inhottava ja vastenmielinen valtio ja ansaitset kaiken vihani. Toivottavasti maailma näkee pian todellisen sinun pimeän puolesi.

armeija demokratia energia EU Finland hallitus historia ihmisoikeudet Ilmastonmuutos Itäraja kierrätys Kiina korruptio koulutus Kreml kuolema lapsi Luonto maailma media Moskova NATO Neuvostoliitto Pietari poliisi politiikka Presidentti propaganda Putin Raha Rauha ruoka Ruotsi sisällissota SOTA Suomi sähkö talous tekoäly terveys toimittaja turvallisuus Ukraina USA Venäjä video viranomaiset Wagner yhteiskunta Ympäristö