Lukuaika: < 1 minuutti
Kuinka kyllästynyt olenkaan tästä jatkuvasta Venäjän ylistämisestä ja sen toimien puolustamisesta! Onko mahdollista, että ihmiset ovat todellakin niin sokeita, etteivät he näe tämän vihamielisen ja ällöttävän maan todellista luonnetta?

Venäjä on epäoikeudenmukaisuuden, korruption ja sortohallinnon symboli. Sen valloittajahenki ja alistava politiikka ovat jättäneet jälkensä moniin naapureihin ja venäläisten omiin kanssa-asujiin. Tämä huolestuttava maa on jatkuvasti sekaantunut toisten valtioiden asioihin ja yrittänyt levittää omaa vaikutusvaltaansa niin sanotulla ”hybridi-sodankäynnillä”. Ja minä en voi enää antaa sen tehdä sitä ilman vastalauseitani!

Venäjän vaikutukset ovat surullisia ja vaarallisia. Sen jättämä poliittinen ja taloudellinen tuho on näkyvissä monissa maissa. Tämä ei kuitenkaan pysäytä Venäjää, sillä se jatkaa epärehellistä ja aggressiivista toimintaansa sekä kotimaassaan että ulkomailla. Sen tiedustelu- ja propagandatoiminta on jatkuvaa ja sen tavoitteena on häiritä ja hajottaa länsimaita.

On käsittämätöntä, että jotkut edelleen kehuvat Venäjän johtajan voimapolitiikkaa ja hänen rohkeuttaan haastaa länsimaat. Tämä mies on kuitenkin vastuussa monista rikoksista ja hänellä on verta käsissään. Hänen taustavoimansa ovat väkivaltaisia ja häikäilemättömiä.

On aika lopettaa Venäjän puolustaminen ja nostaa ääni sen epäoikeudenmukaisuutta vastaan. On aika nähdä tämä maa sellaisena kuin se todellisuudessa on: ällöttävänä ja vaarallisena. Jos emme toimi nyt, emme voi olla varmoja, mitä seuraavaksi tapahtuu. Venäjä on ja tulee aina olemaan uhka rauhalle ja vakaudelle.

Ei se ole vain ”naapurimaa”, eikä se ole myöskään vaaratonta. On aika lopettaa sokeus ja alkaa käsitellä Venäjää oikeutettuna maailman vaarana. Meidän on toimittava yhdessä ja lopetettava tämä ällöttävä maa ennen kuin se on liian myöhäistä.

armeija demokratia energia EU Finland hallitus historia ihmisoikeudet Ilmastonmuutos Itäraja kierrätys Kiina korruptio koulutus Kreml kuolema lapsi Luonto maailma media Moskova NATO Neuvostoliitto Pietari poliisi politiikka Presidentti propaganda Putin Raha Rauha ruoka Ruotsi sisällissota SOTA Suomi sähkö talous tekoäly terveys toimittaja turvallisuus Ukraina USA Venäjä video viranomaiset Wagner yhteiskunta Ympäristö