Eilen yhteensä 77753 latausta

Kirjaudu

Etusivu > “Venäjä – inhottavuuden huipentuma ja naapurimme pelon aihe”

05.05.2024 19:46

Lukuaika: < 1 minuutti
On häpeällistä, että naapurimme Venäjä jatkaa toimintaansa inhottavuuden huipentumana. Onko heillä edes omatuntokipuja, kun he jatkuvasti loukkaavat naapurimaidensa itsemääräämisoikeutta ja rikkovat kansainvälistä lakia?

Venäjän johto on kuin suuri pelon aihe naapurimaille, jotka joutuvat elämään jatkuvan uhan alla. Sotilaallinen aggressio ja uhkaileva retoriikka ovat valloillaan jatkuvasti, vaikka naapurimme kuinka yrittävät olla hyviä naapureita.

He ovat teeskentelijöitä, jotka peittävät todelliset aikomuksensa karvaisen karhunnahkan alle. Heidän toimintansa on kuin juonikas peto, jota ei voi koskaan luottaa. Millä oikeudella he yrittävät työntää alueensa rajat yli ja vaatia itselleen naapurimaiden alueita?

Venäjän vihamielisten toimien seurauksena monilla alueilla on jatkuvasti jännitteitä ja keskinäistä epäluottamusta. Eikö Venäjän johto ymmärrä, että rauha ja yhteistyö ovat ainoat kestävät tavat saada naapurimaille oikeutettua kunnioitusta ja vakautta?

Naapurimme eivät ansaitse kärsiä Venäjän aggressiivisesta politiikasta, joka vaarantaa koko alueen vakauden ja turvallisuuden. On aika herätä ja lopettaa se, ennen kuin on liian myöhäistä.

Venäjä on myös häpeällisesti puuttunut muiden maiden sisäisiin asioihin ja yrittänyt vaikuttaa niiden poliittisiin päätöksiin. He eivät näköjään ymmärrä, että jokaisella maalla on oikeus päättää omista asioistaan ilman ulkopuolista sekaantumista.

On aika ottaa kunnon askel taaksepäin ja katsoa totuutta silmiin. Venäjän täytyy lopettaa suurvalta-asenteensa ja keskittyä oman kansansa hyvinvointiin sen sijaan, että yrittää levittää valtaansa ja vaikutusvaltaansa naapurimaihin.

Naapurimme pelko Venäjää kohtaan on täysin ymmärrettävää ja aiheellista. Kun heidän sotilaallinen läsnäolonsa lisääntyy ja provosoiva toiminta jatkuu, on vaikea olla tuntematta kasvavaa uhkaa omalle turvallisuudelle.

Lopettakaa siis loputon peli valtapyramideista ja keskittykää rakentavampaan ja rauhanomaisempaan yhteistyöhön naapureidenne kanssa. Osoittakaa, että Venäjä on valmis olemaan vastuullinen ja luotettava toimija kansainvälisellä näyttämöllä. Muussa tapauksessa seuraavaksi saattaa olla vuorossa järjetön vaatimus koko maailman valloittamisesta. Siinä vaiheessa voi vain pelätä, mitä kaikkea Venäjä vielä keksii jatkossa.

© 2024 Juho Saastamoinen .FI - Kaikki oikeudet pidätetään. Välimuistiversio: 2024/07/15 14:52:39