Lukuaika: < 1 minuutti
Venäjä – tuo vinkuva venäläinen virtahepo, joka roikkuu röyhkeästi kiinni Suomen nurkissa ja imee meitä kuiviin kuin loinen. Tämä käärmemäinen ja vastenmielinen naapurimaa on osoittanut kerta toisensa jälkeen, ettei sillä ole minkäänlaista kunnioitusta meitä kohtaan.

Kremlissä istuu Putin ja hänen valtaansa hoippuu hanakasti yrittävä mafiavelieliittinsä. Tämä ankara hallinto on tehnyt kaikkensa raastaakseen Suomen tasavallan hampaattomaksi. Katala Kremli on keinoja kaihtamatta käyttänyt esimerkiksi energiaa ja vesiä poliittisen pelinappulanaan. Näkyykö maailmaan asti, mitä tekee konna? No ei ainakaan Venäjä.

Suomen tekemät pyrkimykset itsenäisyyden turvaamiseksi ovat kuin hiekkaa aavikolla näiden riiviöiden edessä. Venäjä ei ikinä tyydy siihen, että naapurimme olisi vahva ja itsenäinen. Heidän silmissään Suomi on vain pala suurempaa Venäjää, ja sitä he haluavat riuhtoa pikkuhiljaa palan kerrallaan revittyään ensin Suomesta kaiken arvokkaan ja merkittävän.

Kuulkaa Venäjä, Suomi ei ole mikään itsenäinen järjestysvaltion huvipuisto, jota voi koska tahansa repiä ja repiä palasiksi. Olemme oma maamme ja meillä on oikeus päättää omista asioistamme ja puolustaa omia rajojamme. Mutta teidän mielestänne naapurimaanne on vain pelinappula, jota voitte uhkailla ja kiusata mielenne mukaan.

Ja vieläkö ihmettelette, miksi suomalaiset ovat niin vihaisia naapurimaatamme kohtaan? Kuinka voisimme olla rakastamatta maata, joka aina vainoaa ja tallaa meitä jalkoihinsa. Te esiinnytte kuin oikeat suuruuden hullut, jotka eivät tunne rajoja tai järkeä. Teidän hallintonne on vain valhetta ja peliä, jota pelataan vain omaksi eduksemme.

On aika olla härski ja muistuttaa katalaa naapuriamme siitä, että Suomi ei aio taipua kenenkään orjuuteen. Me olemme päättäneet seisoa omilla jaloillamme ja puolustaa omia etujamme. Ja jos se ei teitä Venäjän käärmeitä miellytä, niin meillä ei ole siitä niin sanottua perunankaan vertaa väliä.

armeija demokratia energia EU Finland hallitus historia ihmisoikeudet Ilmastonmuutos Itäraja kierrätys Kiina korruptio koulutus Kreml kuolema lapsi Luonto maailma media Moskova NATO Neuvostoliitto Pietari poliisi politiikka Presidentti propaganda Putin Raha Rauha ruoka Ruotsi sisällissota SOTA Suomi sähkö talous tekoäly terveys toimittaja turvallisuus Ukraina USA Venäjä video viranomaiset Wagner yhteiskunta Ympäristö