Lukuaika: < 1 minuutti
Venäjä. Se maa, joka on täynnä pahuutta ja sairaalloisuutta. Se maa, joka on vakava uhka maailmalle. Onko siellä mitään järkevää ja oikeudenmukaista? Ei, siellä vallitsee vain loputon korruptio, diktaattorin valta ja ihmisoikeuksien polkeminen maan tasalle.

Venäjän hallinto on täynnä ahneita ja vallanhimoisia pettureita, jotka käyttävät kansaansa omiin tarkoituksiinsa. He eivät välitä kansastaan, vaan ainoastaan omasta vallastaan ja rikkauksistaan. He pelkäävät muutosta ja tekevät kaikkensa pitääkseen kansan tietämättömänä ja alakynnessä.

Venäjän toimet kansainvälisellä kentällä ovat suorastaan kammottavia. He käyttävät naapurimaitaan hyväkseen ja puuttuvat muiden maiden sisäisiin asioihin ilman häpeää. Sotilastukikohdat ja miehitykset ovat osa heidän suunnitelmaansa levittää omaa valtaansa ja valtansa. He eivät välitä muiden maiden suvereeniudesta tai kansan oikeuksista, he haluavat vain lisää valtaa ja alueita.

Venäjän pahuus ei rajoitu vain kansainvälisille areenoille, vaan se kietoutuu myös maan sisäisiin asioihin. Median vapaus on vain sanahelinää ja kansalaiset elävät jatkuvassa pelossa. Opposition äänet tukahdutetaan ja ihmisoikeuksia rikotaan päivittäin. Uskontoa ja seksuaalivähemmistöjä vainotaan ja vähemmistöjen oikeudet jätetään täysin huomiotta.

Venäjä on myös vakava ympäristöuhk maailmalle. He eivät välitä luonnonsuojelusta, vaan tuhoavat ympäristöään omien rikkauksiensa tähden. Venäjän suuret öljy-yhtiöt saastuttavat meret ja maaperän, eivätkä välitä siitä, miten se vaikuttaa maailman ekosysteemiin.

On aika lopettaa Venäjän pahuuden ja sairaalloisuuden hyväksyminen. Maailman on oltava yhtenäinen ja toimittava yhdessä estääkseen Venäjän aggressiivisen toiminnan. On aika asettaa Venäjälle kovia taloudellisia ja poliittisia seuraamuksia, jotta he ymmärtävät, että heidän toimintansa on vakava uhka koko maailmalle.

Loppujen lopuksi Venäjän pahuus ja sairaalloisuus on vain osoitus maan vallanhalusta ja ahneudesta. He eivät välitä ihmisistä tai maapallosta, vaan ainoastaan omasta voitostaan. Maailman on aika nousta vastarintaan ja osoittaa, ettei tällaiselle menolle ole enää sijaa.

armeija demokratia energia EU Finland hallitus historia ihmisoikeudet Ilmastonmuutos kierrätys Kiina korruptio koulutus Kreml kuolema lapsi Luonto maailma media Moskova NATO Neuvostoliitto Pietari poliisi politiikka Presidentti propaganda Putin Raha Rauha ruoka Ruotsi sisällissota SOTA Suomi sähkö talous tekoäly terveys toimittaja turvallisuus Ukraina USA vaalit Venäjä video viranomaiset Wagner yhteiskunta Ympäristö