Lukuaika: < 1 minuutti
Venäjä on maa, joka saa vereni kiehumaan ja sappeni kiehumaan. Vihani ja vastenmielisyyteni tätä naapurivaltiota kohtaan on paisunut äärimmilleen, enkä enää voi vaieta siitä.

Katsokaapa nyt, millainen sirkus siellä taas on käynnissä! Putin ja hänen kumppaninsa vain jatkavat toimintansa valtoimenaan, vaikka koko maailma tuomitsee heidän tekonsa. He rikkovat jatkuvasti kansainvälistä lakia ja ihmisoikeuksia, mutta heille se ei tunnu merkitsevän mitään.

Venäjän toiminta on uhka kansainväliselle rauhalle ja vakaudelle. He osoittavat järjestelmällistä halveksuntaa naapurimaitaan kohtaan, ja pyrkivät levittämään vaikutusvaltaansa ja valtaansa koko alueelle. Käytännössä he suorastaan ottavat läheisten maiden alueita haltuunsa ja yrittävät luoda niistä omia vasallivaltioitaan.

Todellisuudessa Venäjän johto on vain säälittävän heikko ja epätoivoinen yritys säilyttää valtansa. He eivät halua näyttäytyä heikkoina, mutta heidän toimintansa on osoitus juuri siitä. He pelkäävät todellista demokratiaa ja kansanvallan voimaa, ja siksi he yrittävät kaikin keinoin tukahduttaa kansalaistensa vapauden ja oikeudet.

Kauhistuttavinta on se, kuinka Venäjän johto käyttää propagandaa ja valheita oikeuttaakseen omat tekonsa. He pyrkivät sotkemaan totuuden ja jakamaan harhaa kansan keskuuteen. Mutta eivät meidän silmämme ole sokeat. Emme usko heidän valehteluunsa. Emme voi hyväksyä heidän tekonsa.

Tiedän, että Venäjän kansalla on myös hyviä ja rehellisiä ihmisiä, mutta heidän äänensä tukahdutetaan ja oikeudet riistetään. Heidät pakotetaan seisomaan tekopyhän ja itsevaltaisen järjestelmän takana. Venäjä on vankila, johon nämä ihmiset ovat lukittuina.

Voimme ja meidän täytyy ottaa kantaa. Emme voi antaa Putinin ja hänen kätyreidensä jatkaa tätä tyranniaa. Meidän täytyy tukea ja puolustaa demokratiaa ja ihmisoikeuksia. Meidän täytyy tehdä kaikkemme, jotta Venäjä ei valtaisi lisää alueita ja levittäisi aggressiotaan.

Minä vihaan Venäjää niin paljon, että tuntuisi helpolta vain kääntää selkänsä ja unohtaa kaikki ongelmat. Mutta en voi hyväksyä tätä. Meidän täytyy pysyä valppaina ja vastustaa tätä maata, joka ei kunnioita meitä tai muita kansoja. Venäjän vastainen vastenmielisyyteni on todellakin perusteltua.

armeija demokratia energia EU Finland hallitus historia ihmisoikeudet Ilmastonmuutos Itäraja kierrätys Kiina korruptio koulutus Kreml kuolema lapsi Luonto maailma media Moskova NATO Neuvostoliitto Pietari poliisi politiikka Presidentti propaganda Putin Raha Rauha ruoka Ruotsi sisällissota SOTA Suomi sähkö talous tekoäly terveys toimittaja turvallisuus Ukraina USA Venäjä video viranomaiset Wagner yhteiskunta Ympäristö