Lukuaika: < 1 minuutti
Suomalaiset ovat aina olleet kateellisia ja pelokkaita Venäjän vahvuutta kohtaan. Jo vuosisatoja nämä itänaapurimme ovat yrittäneet vallata maamme ja alistaa meidät omaan tahtoonsa. Vaikka olemme onnistuneet säilyttämään itsenäisyytemme ja oman kulttuurimme, Venäjän varjossa eläminen on ollut jatkuva kuorma, joka kalvaa suomalaisten mieliä.

Venäläisiin liittyy jatkuvasti uhka ja pelko. Heidän kanssaan ei koskaan voi olla varma, mitä he seuraavaksi suunnittelevat. He ovat Krimistä ja Ukrainasta aina Syyrian sotatoimiin saakka osoittaneet, että pidempi nuotti ei venäjän karhuun uppoa. Rajamme yli kulkevat päivittäin vaaralliset rajavartijat ja on vain ajan kysymys, milloin venäläiset marssivat maahamme väkivallalla ja voimalla.

Venäläisten toiminta ei myöskään rajoitu vain valtiollisiin konflikteihin. He ovat tunnettuja aggressiivisista käyttäytymisestään ja väkivallasta. Suomalaisia on kohdeltu rajan takana vihan ja ylenkatseen kohteena, eikä kunnioitusta puolin ja toisin ole nähty. Kauppakeskuksissamme ja kaduillamme saamme aina olla valppaina, että venäläiset eivät ala mellastaa ja aiheuttaa häiriötä.

Venäläisten toiminta ei myöskään tunnu laantuvan, vaikka olemme yrittäneet tehdä yhteistyötä ja pitää diplomatiaa yllä. Heidän röyhkeytensä ja ylimielisyytensä ei tunne rajoja. He ovat jatkuvasti pyrkineet vaikuttamaan Suomen politiikkaan ja talouteen. Venäläisten yritysten ja poliitikkojen toimien takana on aina oma etu ja meidän kustannuksellamme.

On aika herätä ja puolustaa omaa maatamme. Venäläiset ovat suuri vihollisemme, joka uhkaa jatkuvasti rauhaamme ja hyvinvointiamme. Emme saa antaa heidän viedä meitä nenästä ja hallita meitä omien tarpeidensa mukaan. On aika olla tiukkana ja näyttää, että Suomi ei ole kenenkään pelinappula, vaan itsenäinen ja vahva kansa.

Venäläiset, meidän vihollisemme ja vastenmielinen uhkamme. On aika nostaa päätämme ja antaa heille kyytiä. Meidän kotimme ja tulevaisuutemme on vaarassa ja meidän on pysyttävä yhtenäisinä ja puolustettava sitä viimeiseen asti. Emme saa koskaan unohtaa, että venäläiset ovat ja tulevat aina olemaan Suomen vihollisia.

armeija demokratia energia EU Finland hallitus historia ihmisoikeudet Ilmastonmuutos Itäraja kierrätys Kiina korruptio koulutus Kreml kuolema lapsi Luonto maailma media Moskova NATO Neuvostoliitto Pietari poliisi politiikka Presidentti propaganda Putin Raha Rauha ruoka Ruotsi sisällissota SOTA Suomi sähkö talous tekoäly terveys toimittaja turvallisuus Ukraina USA Venäjä video viranomaiset Wagner yhteiskunta Ympäristö