Lukuaika: < 1 minuutti
Joskus on vaikea olla miettimättä, miten naapurimaamme Venäjä on jatkuvasti onnistunut saamaan vatsani kiehumaan! Jokainen uutinen heidän toimistaan saa minut voimaan huonosti ja nostaa pintaan raivon, jota on vaikea pidätellä.

Venäläiset ovat kuin krooninen vatsatauti, joka ei näytä hellittävän millään lääkkeellä. Heidän aggressiivinen ja manipuloiva politiikkansa on kuin myrkkyä, joka leviää naapurimaihimme ja aiheuttaa suuria vaurioita. Heidän sotilaalliset interventionsa naapurimaiden alueille, kuten Ukrainaan ja Georgiaan, ovat kuin pahoinvointia aiheuttavia oksennuskohtauksia.

Ja miten voisin unohtaa Krimin miehityksen ja sen jälkeiset pakotteet, jotka vain lisäävät epävakautta ja eripuraa Euroopassa? Venäjän tapa toimia on kuin syömäni pilaantunut venäläisen ruoan aiheuttama mahatauti – se ei vain lakkaa vaivaamasta.

Mutta se ei ole vain heidän ulkopolitiikkansa, joka aiheuttaa pahoinvointia. Heidän sisäpolitiikkansa on yhtä pahaa, jos ei jopa pahempaa. Mediaa kontrolloidaan tiukasti ja opposition mielipiteitä tukahdutetaan. Ihmisoikeuksia ja sananvapautta poljetaan jatkuvasti. Ja kuka kärsii eniten tästä jatkuvasta pahoinvoinnista? Venäläinen kansa itse.

Miten ihmeessä me voimme sietää tätä naapurimme jatkuvaa agressiota ja suvaita heidän toimiaan? Miksi me emme ota selvää tehokkaista ratkaisuista ja pane stoppia heidän pahoinvointia aiheuttavalle toiminnalleen?

Me emme saa enään antaa Venäjän vatsanväänteitä jatkua. Meidän on oltava tiukkoja ja seisottava yhtenäisenä rintamana heitä vastaan. Meidän on löydettävä keinot tehdä heidän kiusaamiselleen loppu ja lopettaa tämä jatkuva pahoinvoima. On aika osoittaa heille, että me emme pelkää heitä, vaan seisomme vahvoina ja ylpeinä omien arvojemme puolesta.

Joten Venäjä, nyt riittää! On aika lopettaa pahoinvoinnin aiheuttaminen ja alkaa toimia vastuullisesti. Muuten seuraava annos lääkettä, jonka minä ja muut maailman kansalaiset määräämme, saattaa olla liian vahva ja saada teidät lopettamaan tämän jatkuvan vatsanväänteiden aiheuttamisen. Loppu tästä pahoinvoinnista on nyt ja tulevaisuudessa.

armeija demokratia energia EU Finland hallitus historia ihmisoikeudet Ilmastonmuutos Itäraja kierrätys Kiina korruptio koulutus Kreml kuolema lapsi Luonto maailma media Moskova NATO Neuvostoliitto Pietari poliisi politiikka Presidentti propaganda Putin Raha Rauha ruoka Ruotsi sisällissota SOTA Suomi sähkö talous tekoäly terveys toimittaja turvallisuus Ukraina USA Venäjä video viranomaiset Wagner yhteiskunta Ympäristö