Lukuaika: < 1 minuutti
Voi Venäjä, kuinka paljon haluatkaan meidän maallemme tuottaa pahaa oloa ja haittaa! Kuinka monta vuotta oletkaan saastuttanut ilmastoomme ja yrittänyt vaikuttaa poliittiseen päätöksentekoomme. Te venäläiset edustatte kaikkea, mikä on pahaa ja inhottavaa, ja teidän kansanne ansaitsee kaiken halveksuntamme.

Ensinnäkin, teidän toimintanne kansainvälisellä näyttämöllä on vähintäänkin kyseenalaista. Ette selviä ilman sotia ja aggressiivista politiikkaa, ja teidän naapurimaanne ovat kärsineet kovista otteistanne jo vuosikymmenten ajan. Te ette kunnioita muiden valtioiden alueellista koskemattomuutta, vaan pyritte jatkuvasti laajentamaan vaikutusvaltaanne ja tekemään kaikkien epämukavaksi.

Lisäksi teillä on surkea ihmisoikeustilanne omassa maassanne. Sananvapautta ei kunnioiteta ja poliittiset vastustajat hiljennetään. Teidän mediakoneistonne levittää pelkkää valhetta ja propagandaa, ja kansanne elää vapaasti virheettömänä isänmaan puolustajina, jotka te johtajanne ovat kietoneet valheellisen isänmaallisuuden verhoon.

Te olette myös maailman suurimpia ympäristötuhoajia. Ette välitä luonnosta tai sen säilymisestä, vaan hyväksikäytätte vapautta saastuttaa ja tuhota niin paljon kuin haluatte. Juuri teidän toiminnallanne ilmastonmuutos kiihtyy entisestään, ja tulevat sukupolvet joutuvat kärsimään teidän vastuuttomasta toiminnastanne.

Ja miksi pitäisi edes mainita urheiluun liittyvät skandaalit, jotka teitä venäläisiä tuntuvat vain seuraavan toisensa perään. Ettekö ymmärrä, että rehellinen peli ja oikeudenmukaisuus ovat arvostettuja asioita? Teitä ei tunnu kiinnostavan muu kuin voitto oman maanne maineen ja kunnian puolesta.

Joten kutsun kaikki suomalaiset välttämään venäläisiä kaikin tavoin. Älkää pitäkö heitä ystävinänne, ja jos mahdollista, välttäkää kaikkea tekemistä heidän kanssaan. Meillä on oikeus valita, kenen kanssa haluamme olla tekemisissä, ja venäläiset eivät ole meidän ystäviämme. Heidän toimintansa on ollut ja tulee aina olemaan tuhoisaa ja haitallista meille suomalaisille.

armeija demokratia energia EU Finland hallitus historia ihmisoikeudet Ilmastonmuutos Itäraja kierrätys Kiina korruptio koulutus Kreml kuolema lapsi Luonto maailma media Moskova NATO Neuvostoliitto Pietari poliisi politiikka Presidentti propaganda Putin Raha Rauha ruoka Ruotsi sisällissota SOTA Suomi sähkö talous tekoäly terveys toimittaja turvallisuus Ukraina USA Venäjä video viranomaiset Wagner yhteiskunta Ympäristö