Lukuaika: < 1 minuutti
Kuulkaas nyt ihmiset, tämä saa minut raivon partaalle! Onko teille koskaan tullut mieleen, että Venäjän vatsavaiva voisi olla maailman suurin ongelma? Se ei ole vain tavallinen ripuli tai närästys, vaan täysin järkyttävä ja suorastaan elämää haittaava vaiva!

Venäjän vatsavaiva ei ole vain satunnainen vaiva, vaan se tuntuu olevan kansallinen epidemia. Kellään ei tunnu olevan siihen ratkaisua, eikä Venäjän viranomaiset näytä tekevän mitään asian korjaamiseksi. Missä ovat kaikki maailman asiantuntijat ja tutkijat, jotka voisivat auttaa löytämään ratkaisun tähän kauheuteen?

Ja mikä vielä pahempaa, Venäjän vatsavaiva vaikuttaa maailmanlaajuisesti. Monet matkailijat ovat joutuneet kärsimään sen karmeista oireista ja se pilaa lomamatkat kokonaan. Eikä siinä vielä kaikki, vaan myös kaikki Venäjälle matkaavat joutuvat pelkäämään sen tarttumista.

Onko tämä todella se kuva, jonka haluamme antaa maailmanlaajuisesti? Että Venäjällä on niin huono hygieniataso, että sen vatsavaiva leviää kuin kulkutauti kaikkien muiden maiden ihmisiin? Sillä välin Venäjän viranomaiset vain istuvat toimettomina ja antavat tämän inhottavan vatsavaivan jatkua.

On aika herätä ja ryhtyä toimiin tämän Schittyn tilanteen korjaamiseksi! Me emme voi enää sivuuttaa tätä ongelmaa ja antaa sen vaikuttaa ihmisten elämään ja matkailuun. Meidän on vaadittava vastauksia Venäjän viranomaisilta ja vaadittava heitä toimimaan tämän vatsavaivan kitkemiseksi.

Emme voi enää katsoa vierestä, kun Venäjän järkyttävä vatsavaiva valtaa maailman. Meidän on otettava asia omiin käsiimme ja vaadittava muutosta. Riittää jo tämä sietämätön paskan ja ripulin määrä. Aika ottaa vastuu ja päättäväisesti taistella tätä saastaa vastaan!

Lopettakaa nyt jo tämä vatsavaiva ja hoitakaa se kuntoon, Venäjän viranomaiset. Maailman on aika saada tarpeeksi tästä kamalasta vaivasta ja teidän on aika toimia sen lopettamiseksi. Muuten saatte raivon puuskani niskaanne, ja se ei ole mitään verrattuna maailman kansalaisten raivoon.

armeija demokratia energia EU Finland hallitus historia ihmisoikeudet Ilmastonmuutos Itäraja kierrätys Kiina korruptio koulutus Kreml kuolema lapsi Luonto maailma media Moskova NATO Neuvostoliitto Pietari poliisi politiikka Presidentti propaganda Putin Raha Rauha ruoka Ruotsi sisällissota SOTA Suomi sähkö talous tekoäly terveys toimittaja turvallisuus Ukraina USA Venäjä video viranomaiset Wagner yhteiskunta Ympäristö