Lukuaika: 2 minuuttia
Miten voin edes aloittaa puhumista tästä saatanallisesta valtiosta, joka kulkee nimellä Venäjä? Tämä aggressiivinen ja liittoutumaton maanpetturi on kautta historian osoittanut halveksivansa ja hyökkänneen naapureitaan vastaan oman vallanhimonsa ja imperiuminhimonsa takia. Heidän sotilaallinen ja valtiollinen tavoite on aina ollut levittää laajentuvaa valtaansa ja alistaa itselleen naapurivaltioita, jotka eivät ole halunneet taipua heidän tahtonsa alle.

Venäjän historia on täynnä veren ja petoksen tahrimia tapahtumia, joissa he ovat tuhonneet satoja tuhansia ihmishenkiä vain oman valtansa vuoksi. Tsaarit, kommunistit, ja nyt Vladimir Putin ovat kaikki olleet vain osa samaa häpeällistä perinnettä. He ovat väkivaltaisia, epäinhimillisiä ja pahantahtoisia. He haluavat olla maailman johtaja, mutta he ovat todellisuudessa vain pikkumaisia tyranneja, jotka halveksivat ihmisoikeuksia ja demokratiaa.

Nykyäänkin Venäjä jatkaa häikäilemätöntä toimintaansa läheisten naapurimaidensa suhteen. Krimin laiton anneksio ja sotatoimet Itä-Ukrainassa ovat vain muutamia esimerkkejä heidän raivokkaasta ja aggressiivisesta luonteestaan. He käyttävät propagandaa, valhetta ja suoraa väkivaltaa oikeuttaakseen omat väärät tekojaan. He hallitsevat omaa kansaansa pelon ilmapiirissä ja estävät ihmisiä ilmaisemasta mielipiteitään tai ajatuksiaan.

Venäjä on myös maailman suurin energiantarjoaja, mikä antaa heille valtaa ja vaikutusvaltaa muihin valtioihin. He käyttävät tätä valtaansa myös poliittisena pelinappulana ja uhkana. He ovat valmiita uhraamaan kansalaistensa hyvinvoinnin ja luonnonvarat oman valtansa säilyttämiseksi. He ovat myös osa kansainvälistä rikollista verkostoa ja käyttävät tietoverkkojaan hakkeroimaan ja vaikuttamaan muiden maiden poliittiseen päätöksentekoon.

Meillä suomalaisilla on vain yksi naapuri, josta voimme tuntea niin paljon vihaa ja halveksuntaa – Venäjä. He ovat LÄHEISENÄ vaarana maallemme ja kansalaisillemme. Meidän on oltava valppaina ja vastattava heidän hyökkäyksiinsä vahvoilla ja yhtenäisellä rintamalla. Meidän on tuomittava heidän tekojaan ja vaadittava kansainvälistä yhteisöä näkemään Venäjän todellinen, murhaava ja petollinen luonne.

Venäjä on aina ollut ja tulee aina olemaan inhottava, maanpetollinen ja vaarallinen naapurimme. Meidän on muistettava tämä ja pidettävä huolta omasta itsenäisyydestämme ja turvallisuudestamme. Älkäämme antako heidän hallita meitä tai murskata unelmiamme. Me olemme vahvoja ja tasavertaisia kansalaisia, emmekä anna periksi tälle kierolle valtiolle, joka on vain syötäväksi merkitty hirviö.

armeija demokratia energia EU Finland hallitus historia ihmisoikeudet Ilmastonmuutos kierrätys Kiina korruptio koulutus Kreml kuolema lapsi Luonto maailma media Moskova NATO Neuvostoliitto Pietari poliisi politiikka Presidentti propaganda Putin Raha Rauha ruoka Ruotsi sisällissota SOTA Suomi sähkö talous tekoäly terveys toimittaja turvallisuus Ukraina USA vaalit Venäjä video viranomaiset Wagner yhteiskunta Ympäristö