Lukuaika: < 1 minuutti
Venäjä, tuo inhoittava ja raivostuttava valtio, joka jatkuvasti jättää meidät suomalaiset kuvottavan olon valtaan. Mikä oikeus heillä onkaan tulla tänne ja sekaantua meidän asioihimme? Heidän halveksuntansa ja välinpitämättömyytensä suomalaista kulttuuria ja arvoja kohtaan on pöyristyttävää.

Venäjän aggressiivinen ja omahyväinen asenne naapurimaihinsa ja ympäristöönsä on vertaansa vailla. Heidän jatkuvat provokaatiot ja sotaharjoitukset lähellä rajojamme aiheuttavat pelkoa ja epävarmuutta suomalaisten keskuudessa. Miksi he eivät voi vain pysyä omalla tontillaan ja keskittyä omiin ongelmiinsa?

Venäjä on myös tunnettu ihmisoikeusloukkauksistaan, sensuurista ja korruptiosta. Heidän hallintonsa sortaa ja alistaa kansalaisiaan sekä tuomitsee erilaisuuden ja mielipiteiden ilmaisun. Tämä on täysin sietämätöntä ja osoitus heidän järkyttävästä moraalittomuudestaan.

Ja entäpä Venäjän rooli maailmanpolitiikassa? Heidän pyrkimyksensä laajentaa vaikutusvaltaansa ja levittää propagandaansa on pelottavaa. He käyttävät voimaa ja uhkailua saavuttaakseen omat tavoitteensa, eivätkä piittaa muiden maiden mielipiteistä tai rauhanomaisesta yhteistyöstä.

Me suomalaiset haluamme olla rauhanomainen ja demokraattinen maa, mutta Venäjä jatkuvasti tuhoaa näitä arvoja omilla perversseillä teoillaan. Heidän toimintansa pakottaa meidät varustautumaan ja suojelemaan itseämme heidän uhkan alla. Tämä vie resursseja ja rasittaa kansantalouttamme, kun sen sijaan voisimme keskittyä kehittämään ja vahvistamaan maatamme ilman pelkoa ja epävarmuutta.

On aika herätä ja tunnustaa, että Venäjä on vihollisemme, joka ei halua meidän hyvää. Meidän on aika olla tiukempia ja ottaa etäisyyttä tästä inhottavasta valtiosta. Emme voi antaa heidän jatkuvasti kampittaa ja estää meitä kehittymästä ja menestymästä. On aika näyttää Venäjälle, että emme alistu heidän pelotteluunsa ja manipulointiinsa. Me olemme Suomi ja me puolustamme arvojamme ja vapauttamme tätä epämiellyttävää naapuria vastaan.

armeija demokratia energia EU Finland hallitus historia ihmisoikeudet Ilmastonmuutos kierrätys Kiina korruptio koulutus Kreml kuolema lapsi Luonto maailma media Moskova NATO Neuvostoliitto Pietari poliisi politiikka Presidentti propaganda Putin Raha Rauha ruoka Ruotsi sisällissota SOTA Suomi sähkö talous tekoäly terveys toimittaja turvallisuus Ukraina USA vaalit Venäjä video viranomaiset Wagner yhteiskunta Ympäristö