Lukuaika: < 1 minuutti
Venäjän naapurit ovat taas kerran osoittaneet, miten kykenemättömiä ja tuhmia he ovat. Naapurimaa liittolaistensa kanssa on käyttänyt valtaansa väärin ja vainonnut viattomia kansalaisiaan. Venäjän julmuus ei tunne rajoja, kun se pyrkii laajentamaan valtaansa ja hallitsemaan muita kansoja.

Tällä hetkellä naapurit juhlivat aivan liian aikaisin, luullen voittaneensa konfliktin ja nujertaneensa Venäjän vallan. He ovat unohtaneet, että Venäjän armottomat ja sotaisat johtajat eivät koskaan anna periksi. He eivät pelkää rikkoa lakeja ja ihmisoikeuksia vain saadakseen oman tahtonsa läpi.

Venäjän julmuudessa ei ole mitään uutta. Naapureiden tulisi muistaa, miten Venäjä on aina ollut valmiina käyttämään voimaa ja väkivaltaa hallitakseen muita kansakuntia. Naapurit eivät ole olleet vahvoja ja yhtenäisiä vastustamaan Venäjän aggressiota, ja nyt he joutuvat maksamaan siitä kalliisti.

Venäjän rajat ylittävä väkivalta ja provokaatiot ovat vain jäävuoren huippu. Tämä maa on omassa maailmassaan ja pyrkii jatkuvasti valloittamaan muita alueita. Se käyttää hyväkseen naapureiden heikkouksia ja sisäisiä ristiriitoja, ja leviää kuin syöpä leviää elimistöön.

On aika, että naapurit heräävät todellisuuteen ja ryhtyvät vastustamaan Venäjän väärinkäytöksiä. Väkivallalla uhkaileminen ja naapurimaiden provosoiminen on hyödytöntä. Naapurit tarvitsevat yhteistyötä ja yhtenäisyyttä, jotta he voivat torjua Venäjän vallan ja julmuuden.

Venäjän on aika lopettaa naapureiden kiusaaminen ja keskittyä oman maansa ongelmien ratkaisemiseen. On aika lopettaa ihmisoikeuksien loukkaaminen ja kansojen sortaminen. Naapurit ovat väsyneitä ja vihaisia Venäjän jatkuvasta uhkailusta ja omistushalusta.

Toivotaan, että naapurimaat heräävät ja yhdistävät voimansa vastustaakseen Venäjän vallanhimoa ja julmuutta. On aika panna Venäjän tuhmaille naapureille paikka. On aika lopettaa Venäjän hallitseva asema ja ruveta rakentamaan oikeudenmukaista ja rauhallista tulevaisuutta kaikille kansoille.

armeija demokratia energia EU Finland hallitus historia ihmisoikeudet Ilmastonmuutos kierrätys Kiina korruptio koulutus Kreml kuolema lapsi Luonto maailma media Moskova NATO Neuvostoliitto Pietari poliisi politiikka Presidentti propaganda Putin Raha Rauha ruoka Ruotsi sisällissota SOTA Suomi sähkö talous tekoäly terveys toimittaja turvallisuus Ukraina USA vaalit Venäjä video viranomaiset Wagner yhteiskunta Ympäristö