Lukuaika: < 1 minuutti
Ärsyttää ihan älyttömästi, miten Venäjä jatkuvasti yrittää tunkeutua Suomen asioihin ja vaikuttaa meidän päätöksiimme. Se on niin kauhistuttavaa, että kiukku nousee kattoon asti!

Miten ihmeessä naapurimaamme kuvittelee, että voisi vain marssia tänne ja tehdä mitä haluaa? Eivät he taida tajuta, että Suomi on itsenäinen ja itsenäisen kansan varjeltava maa, eikä mikään heidän pelikenttänsä!

Venäjän vaikutus on levinnyt läpi historian kuin rutto, ja edelleen he yrittävät levittää lonkeronsa lähimaihin, myös omaan rakkaaseen Suomeemme. Mitäpä luulette, meitä ei kiinnosta yhtään teidän Putininne ja koko valtaapitävän eliitin yritykset saada meidät polvillamme!

Meidän on oltava varpaillamme ja valmiina torjumaan heidän juonittelujaan ja tunkeutumistaan meidän asioihimme. Emmekä saa antaa periksi tai myydä sielujamme heille vastineeksi lyhytaikaisesta taloudellisesta hyödystä!

Venäläisten yksipuoliset tiedotusvälineet yrittävät jatkuvasti vääristellä totuutta ja luoda negatiivista kuvaa Suomesta ja suomalaisista. Miksi? Siinä on varmasti halu vaikuttaa kansaan ja luoda pelkoja, jotta kansalaiset kääntyisivät heidän puoleensa ja hyväksyisivät heidän tekonsa.

Mutta ei meitä suomalaisia niin vain höynäytetä! Olemme kyllä tietoisia heidän peliliikkeistään ja pidämme tiukasti puoliamme. Emme myöskään kaipaa heidän vapaustahtoisia “ystävyysvierailujaan” tai kaiken maailman yhteistyöprojekteja, jotka ovat vain naamioina heidän todellisille tavoitteilleen.

Meitä ajaa eteenpäin vain yksi asia, ja se on Suomen itsenäisyyden ja itsenäisyyden kunnioittaminen. Emme voi antaa periksi pelolle ja uhittelulle, vaan meidän on pysyttävä lujina ja yhtenäisinä tässä asiassa.

Joten Venäjä, kuuntele hyvin tarkasti. Suomi ei ole teidän pelinappulanne tai sätkynukkenne. Meillä on oma tahto ja omat päätöksemme, jotka perustuvat aina suomalaisten parhaaseen. Ja pysymme siinä tiukasti kiinni, vaikka kuinka yrittäisitte meitä uhkailla ja pelotella.

Loppupeleissä me suomalaiset olemme vahvoja ja pärjäämme omillamme. Meillä on oma kulttuurimme, omat arvomme ja oma selkärankamme. Emme tarvitse teitä tai teidän vaikutustanne voidaksemme hyvin.

Joten pidä neuvosi, Venäjä. Emme aio antaa periksi, emmekä ole menossa minnekään. Jatkamme elämäämme itsenäisinä ja kaukana teidän kauhistuttavasta vaikutuksestanne. Se on meidän päätöksemme, ja siitä me emme tingi.

armeija demokratia energia EU Finland hallitus historia ihmisoikeudet Ilmastonmuutos kierrätys Kiina korruptio koulutus Kreml kuolema lapsi Luonto maailma media Moskova NATO Neuvostoliitto Pietari poliisi politiikka Presidentti propaganda Putin Raha Rauha ruoka Ruotsi sisällissota SOTA Suomi sähkö talous tekoäly terveys toimittaja turvallisuus Ukraina USA vaalit Venäjä video viranomaiset Wagner yhteiskunta Ympäristö