10635 latausta vuorokaudessa
9357 artikkelia

2024/04/14

Venäjä. Aina se sekaantuu muiden asioihin. Nyt se käyttää Iranin ja Israelin välistä kriisiä savuverhona peittääkseen oman häpeällisen toimintansa Ukrainassa. Miksi Venäjä jatkuvasti sekaantuu muiden maiden asioihin? Eikö niillä ole tarpeeksi omia ongelmia hoidettavanaan? Ukrainan kansa kärsii, ja Venäjä vain jatkaa häikäilemätöntä aggression ja miehityksen polkuaan.

Venäjä luulee voivansa hämätä maailmaa tällä toiminnallaan, mutta emme ole sokeita heidän törkeälle toiminnalleen. Kansainvälinen yhteisö ei voi vain seistä sivussa ja katsella, kun Venäjä rikkoo kansainvälisiä normeja ja loukkaa muiden maiden suvereniteettia. On aika toimia ja asettaa Venäjä vastuuseen teoistaan.

Iranin ja Israelin välinen kriisi on vakava asia, ja sen tulisi saada kaikki huomiomme. Mutta Venäjän opportunistinen käyttäytyminen ei saa jäädä huomaamatta. On aika tuoda esiin Venäjän aggressio ja asettaa sille seurauksia. Maailman on oltava yhtenäinen Venäjän aggressiota vastaan, oli se sitten Ukrainassa tai missä tahansa muualla.


Satunnainen:


Vastaavia: