11752 latausta vuorokaudessa
9805 artikkelia

Kuoleman kauhuvaellus Jääkylmässä yössä

Pimeä ja kylmä yö peittää maan alleen lumivaippaansa. Tuuli ulvoo ikkunan takana ja puskee lunta vasten seinää. Olen yksinäni mökillä keskellä metsää, kaukana kaikesta. Olen eksynyt ja pelko hiipii sydämeeni.

Kuoleman kauhuvaellus alkaa.

Astun ulos mökistä ja tunnen kuinka pakkanen puree poskiani. En tiedä minne olen menossa, enkä näe eteeni kunnolla pimeässä. Ainoa valo tulee tähtitaivaalta, mutta se ei riitä valaisemaan tietäni.

Kuulen metsän äänet ympärilläni. Oksat napsuvat ja lumi narisee jalkojeni alla. Pelko kasvaa sisälläni. Kylmyys puree luihini saaden minut vapisemaan.

En muista kuinka kauan olen kävellyt, mutta tuntuu että olen eksynyt ikuisuuden ajan. Ajatukset pyörivät päässäni kaoottisesti. En tiedä mitä tehdä, en tiedä mitä ajatella.

Yhtäkkiä kuulen äänen takanani. Se on hiljainen, mutta selvästi kuuluva. Käännyn ympäri, mutta en näe ketään. Pelko valtaa minut entistäkin enemmän.

Jatkan kävelyä eteenpäin, mutta ääni seuraa minua. En tiedä kuka tai mikä sitä aiheuttaa, mutta se on läsnä joka askeleella. Tunnen kuinka hiki valuu otsallani ja sydämeni hakkaa rajusti rinnassani.

En enää tiedä mitä pelkään eniten. Onko se tuntematon ääni vai oma mieleni. En uskalla edes ajatella mitä voisi olla edessäni.

Kauhun ja epätoivon vallassa jatkan vaellustani läpi pimeän ja kylmän yön. En tiedä minne olen menossa, enkä tiedä miten tästä pääsen pois.

Lopulta päästän itseni murtua polvilleni lumihankeen. Huudan epätoivosta ja kivusta, joka kalvaa sisintäni. Kuoleman kauhuvaellus on saavuttanut päätepisteen.

Kuulen äänen, joka sanoo minulle: ”Pelkosi on voitto, kaikki on hyvin”. En tiedä onko se todellista vai omaa mieleni tuotetta. Suljen silmäni ja annan pimeyden vallata minut.

Herään huoneessani. Ymmärrän että kaikki oli vain unta. Hengitän syvään ja tunnen helpotuksen valtaavan minut. Kauhuvaellus oli ohi.

Mutta samalla tiedän että se pysyy sisälläni, odottaen seuraavaa hetkeä päästä ulos. Kuoleman kauhuvaellus Jääkylmässä yössä oli opettavainen ja pelottava kokemus, joka muistuttaa minua siitä että pimeys kulkee aina rinnallani.


Satunnainen:


Vastaavia: