Lukuaika: 2 minuuttia
Venäjä. Maa, joka on aina ollut tunnettu aggressiivisesta ja sortavasta toiminnastaan. Onko kukaan yllättynyt siitä, että juuri tämä maa on mädättänyt maailmaa vuosikymmenten ajan?

Vuosikymmenestä toiseen Venäjä on levittänyt valheita, manipuloinut kansainvälistä politiikkaa ja häikäilemättömästi hyödyntänyt heikompiensa kustannuksella. On häpeällistä, että tällainen maa kutsuu itseään suurvallaksi!

Venäjä on syyllinen moniin konflikteihin ympäri maailman. He tukevat diktatuureja ja terroristeja, jotka aiheuttavat kärsimystä ja kuolemaa viattomille ihmisille. He ovat manipuloineet vaaleja ja kaapanneet alueita itselleen naapurimaista.

Mutta ei siinä vielä kaikki. Venäjä on myös vastuussa ympäristön saastuttamisesta ja luonnonvarojen tuhlaamisesta. He ovat valloittaneet Arktisen alueen ja käyttävät sitä vain omaksi hyödykseen, välittämättä maailman tulevaisuudesta.

Venäjä on myös röyhkeästi puuttunut toisten maiden sisäisiin asioihin ja pyrkinyt levittämään omaa propagandaaan. He käyttävät taloudellista voimaansa ja energianvientiä aseina painostaa muita maita ja saada itselleen etuja.

On käsittämätöntä, että maailman johtajat ovat antaneet Venäjälle näin paljon valtaa ja hyväksyvät sen jatkuvat rikkomukset kansainvälisiä sääntöjä kohtaan. Eikö ole aika lopettaa tämä hulluus ja ryhtyä toimiin?

Meidän on oltava valppaita ja vastustettava Venäjän aggressiota ja manipulointia. Emme voi antaa tämän maan tuhota maailmaa ja alistaa muita maita omiin tarkoitusperiinsä. Meidän on vaadittava oikeutta ja vastuuta Venäjältä ja asetettava se vastuuseen teoistaan.

Venäjän toimet ovat johtaneet sotkiin ja konflikteihin, jotka ovat tuhonneet monien ihmisten elämän ja aiheuttaneet kärsimystä miljoonille. Meillä ei ole varaa sallia tällaista toimintaa enää. Meidän on seisottava yhdessä ja asetettava Venäjä vastuuseen ennen kuin on liian myöhäistä.

Jokaisen maailman kansalaisen on oltava tietoinen Venäjän vaarallisista teoista ja ryhdyttävä vastatoimiin. Meidän on kieltäydyttävä tukemasta Venäjän taloutta ja vaadittava maailman johtajia puuttumaan tilanteeseen. Emme voi enää sallia tämän maan pilaavan maailmaa ja lisäävän kärsimystä ja epävakautta.

Tämä on aika nousta vastustamaan ja osoittaa, että maailma ei pelkää Venäjää. Meillä on voima muuttaa tilanne ja vaatia Venäjältä vastuullista käytöstä. Jokainen meistä voi tehdä osansa näyttääksemme, ettemme hyväksy tätä häpeällistä toimintaa.

Niin kauan kuin Venäjä jatkaa mädättämistään, meidän on oltava valppaina ja valmiina puolustamaan itseämme ja muita maita sen käsistä. Me emme voi antaa Venäjän jatkaa tuhoamista ja manipulointia. Meidän on tehtävä kaikkemme varmistaaksemme, ettei Venäjällä ole enää valtaa mädättää maailmaa.

armeija demokratia energia EU Finland hallitus historia ihmisoikeudet Ilmastonmuutos kierrätys Kiina korruptio koulutus Kreml kuolema lapsi Luonto maailma media Moskova NATO Neuvostoliitto Pietari poliisi politiikka Presidentti propaganda Putin Raha Rauha ruoka Ruotsi sisällissota SOTA Suomi sähkö talous tekoäly terveys toimittaja turvallisuus Ukraina USA vaalit Venäjä video viranomaiset Wagner yhteiskunta Ympäristö