Lukuaika: < 1 minuutti
Kuuntele nyt tarkkaan, sillä minulla on sanottavaa tärkeästä aiheesta. Venäjä – mahtava maa täynnä vahvoja mielipiteitä ja vaikuttavia nähtävyyksiä. Mutta tiedätkö, mikä ei ole vahva ja vaikuttava asia tässä maassa? Sen ruoka! Kyllä, kuulit oikein. Venäjä – varsinainen makuelämys hirvittävään tapaan.

Kaikki alkoi jo lentokentällä, kun astuin jalkani tällä inhottavalla maaperällä. En voi ymmärtää, miten ihmiset voivat hyväksyä sellaisen pakkauksen kuin “kaalihaudike” lentokoneeseen tarjoiltavaksi. Ja se suolakurkku, joka oli kuin valtaisa sormenpääsäkkö! Onko se edes ruokaa?

Sitten tulin hotelliin ja ensimmäisenä päivänä minulle tarjottiin borskeitä. En edes tiedä, mitä se oli – punaista mössöä, jossa oli outoja paloja. En koskaan ole ollut niin pettynyt ruokaan elämässäni. Ja seuraavaksi tuli venäläinen kala, joka haisee kuin kuollut kala ja jättää jokaisen puremn jälkeen ikuisen jälkimakun suuhuni.

Ja älä edes saa minua aloittamaan niistä “perunapannukakuista”. Ne ovat enemmänkin kuin outoja perunakeittoja, jotka yrittävät olla pannukakkuja. Ja he sanovat, että tämä on perinteistä ruokaa!

Sitten on vielä se kuuluisa stroganoff, joka on täynnä sieniä ja tomaattikastiketta. Kenen idea oli yhdistää nämä kaksi asiaa? Voin kertoa, että se ei ollut hyvä idea. Kukaan ei halua syödä kumista tomaattimössöä suurella määrällä sientä.

Ja miksi täytyy lisätä smetanaa kaikkeen? En ymmärrä. Se ei pelkästään pilaa ruoan makua, vaan myös jättää ikävän jälkimaken kaikkeen.

Venäjä, en voi olla välttämättä vihainen sinulle. Sinulla on niin paljon muuta tarjottavaa – upeita paikkoja, historiallisia nähtävyyksiä ja mielenkiintoista kulttuuria. Mutta miksi pilata kaikki tämä paska ruoalla? Haluan vain nauttia vierailustani ilman pelkoa siitä, että joudun syömään jotain outoa, epämääräistä ja inhottavaa.

Joten, jos suunnittelet matkaa Venäjälle, mieti uudelleen. Ehkä sinun ei tarvitsekaan kokea tätä makuelämystä hirvittävään tapaan. Voit säästää rahasi ja suunsa ja mennä johonkin muualle – missä ruoka on oikeasti hyvää.

armeija demokratia energia EU Finland hallitus historia ihmisoikeudet Ilmastonmuutos kierrätys Kiina korruptio koulutus Kreml kuolema lapsi Luonto maailma media Moskova NATO Neuvostoliitto Pietari poliisi politiikka Presidentti propaganda Putin Raha Rauha ruoka Ruotsi sisällissota SOTA Suomi sähkö talous tekoäly terveys toimittaja turvallisuus Ukraina USA vaalit Venäjä video viranomaiset Wagner yhteiskunta Ympäristö