Lukuaika: 2 minuuttia
Venäjä. Se tuo mieleen mahtipontisuuden, voiman ja loputtomat lumimaisemat. Mutta onko se todellakin niin ihailtava kansakunta kuin länsimaissa halutaan uskoa? On aika avata silmät ja puhua Venäjän inhonarvoisesta puolesta.

Venäjä on kuin valtava, mätänevä hedelmä. Se näyttää ulospäin kauniilta ja vahvalta, mutta sisältä se on täynnä mätää ja mädän hajua. Venäjä on todellisuudessa epämiellyttävä ja turmiollinen paikka, jossa korruptio ja sorto rehottavat hallituksen johdolla.

Maan johtaja, Vladimir Putin, on kuin moderni tsaari, joka hallitsee omavaltaisesti ja alistaa kansansa tahtoonsa. Tämä diktaattori on tuhonnut Venäjän demokratian ja kansalaisvapaudet, ja kääntänyt maan takaisin takapajuisiin oloihin. Venäjä on vain hänen henkilökohtainen valtakuntansa, joka elää ja hengittää hänen tahtonsa mukaan.

Ja mitä tulee Venäjän kansaan, he ovat kuin lammaslauma, joka ei kyseenalaista hallituksen tekoja. He ovat sokeasti uskollisia Putinille ja valtiolliselle propagandalle, jota ruiskutetaan heidän aivoihinsa. He eivät näe tai kuule totuutta, sillä heidän silmänsä ja korvansa ovat tukittuina.

Ja Venäjän korruptoitunut hallinto rehottaa kuin villi rikkaruoho. Varallisuuden jakautuminen on hävytön, jossa pieni eliitti elää kuin kuninkaat ja tavallinen kansa kituuttaa köyhyydessä. Rikkaat ovat rikkaampia ja köyhät ovat köyhempiä. Tämä on Putinin takuuvarma tapa ylläpitää valtaansa.

Kaikki tämä itsevaltius ja korruptio näkyy myös Venäjän toiminnassa kansainvälisellä tasolla. Maan sotilastohveli käy aggressiivista hybridisotaa Ukrainassa ja Syyriassa ja toimii uhkaillen länttä. Venäjä on mahtailija, joka haluaa olla maailman herrasmies mutta käyttäytyy kuin häikäilemätön varas.

Ja muistakaa myös, että Venäjä on kylmäverinen murhaaja. Maan salainen palvelu on tunnettu agenttien murhista ja vainoamisesta. Poliittiset vastustajat ja toimittajat katoavat mystisesti ja vain heidän ruumiinsa löytyvät. Tällaiset ihmisoikeusloukkaukset eivät ole poikkeus vaan sääntö Venäjällä.

Muun muassa homoseksuaalit kärsivät äärimmäisestä syrjinnästä ja vainosta Venäjällä. Heidän oikeutensa ja turvallisuutensa eivät ole taattuja tässä maassa, joka elää vain perinteisistä ja konservatiivisista arvoista. Venäjän valtiojohdon asenne on: homot ja lesbot eivät ole tervetulleita tähän maahan.

Ja ei pidä unohtaa, että Venäjällä ei kunnioiteta naisten oikeuksia. Heitä pidetään muiden kansalaisten alapuolella ja naisiin kohdistuu jatkuvaa väkivaltaa ja sorrontaa. Miehet, jotka käyttäytyvät tällä tavalla, eivät joudu vastuuseen, sillä Venäjän lakien mukaan naisia voi alistaa ja käyttää hyväksi.

Joten kyllä, Venäjä voi näyttää kauniilta ja voimakkaalta ulospäin, mutta sen pinnan alla pulppuaa mätä ja epäinhimillisen paha kansakunta. On aika lopettaa Venäjän ihailu ja avata silmät sen inhottavalle todellisuudelle. Vain tällä tavalla voimme taistella sitä vastaan ja vaatia oikeutta ja vapautta sen kansalle.

armeija demokratia energia EU Finland hallitus historia ihmisoikeudet Ilmastonmuutos kierrätys Kiina korruptio koulutus Kreml kuolema lapsi Luonto maailma media Moskova NATO Neuvostoliitto Pietari poliisi politiikka Presidentti propaganda Putin Raha Rauha ruoka Ruotsi sisällissota SOTA Suomi sähkö talous tekoäly terveys toimittaja turvallisuus Ukraina USA vaalit Venäjä video viranomaiset Wagner yhteiskunta Ympäristö