Lukuaika: < 1 minuutti
V***U PERKELE! Tässä maassa on ollut jo ihan tarpeeksi Venäjän takapajuisuudesta ja aggressiivisuudesta! Mitä meillä oikein repiä Venäjän kanssa? Mitä meillä on yhteistä heidän kanssaan? Kylmä sota ja Neuvostoliitto saivat jo aikanaan tarpeeksi paskaa aikaan, eikä heistä näytä olevan mitään oppia. Venäläiset tuntuvat elävän menneessä maailmassa ja heidän politiikkansa on aivan käsittämätöntä.

Ja mitä vielä pahempaa, heidän toimintansa aiheuttaa jatkuvaa levottomuutta ja uhkaa koko alueen turvallisuudelle. Ukraina on jo kärsinyt tarpeeksi Venäjän miehittämisestä ja Krimin valloittamisesta. Siitä huolimatta Venäjä jatkaa provokatiivista toimintaansa ja uhkailee naapurimaita sotatoimilla.

Mitä me Suomessa voimme tehdä tälle epävakaudelle ja aggressioille? Emme voi jäädä voivottelemaan ja odottamaan, että Venäjä lopettaisi hölmöilyn. Meidän on oltava aktiivisia ja turvattava oma alueemme ja kansamme. Emme voi luottaa Venäjään tai heidän lupauksiinsa, vaan meidän on oltava valmiita puolustamaan itseämme ja liittolaisiamme.

Ja mikä pahinta, Venäjän kontrolli ja propagandakoneisto ulottuu myös meidän maahamme. He yrittävät vaikuttaa meidän poliittisiin päätöksiimme ja luoda epävakautta yhteiskuntaamme. He eivät halua demokratiaa tai avointa yhteiskuntaa, vaan kontrolloivat ja manipuloivat meitä omien etujensa mukaisesti.

Meidän on siis aika herätä ja näyttää, ettemme hyväksy Venäjän toimintaa ja pyrkimyksiä vaikuttaa meihin. Meidän on oltava yhtenäisiä ja puolustettava omia arvojamme ja vapauttamme. Venäjä ei saa määrittää meidän tulevaisuuttamme, vaan me itse päätämme omista asioistamme.

Ja lopuksi, vaadin myös meidän hallitustamme ja poliitikkojamme osoittamaan selkeää tukea ja seisomaan vahvasti meidän puolellamme. Emme voi antaa periksi tai lempeillä eleillä ratkaista tätä ongelmaa. Venäjään on suhtauduttava vakavasti ja tarvittaessa kovalla kädellä. Loppu vihamielisyydelle ja aggression näyttämiselle, me emme anna periksi!

armeija demokratia energia EU Finland hallitus historia ihmisoikeudet Ilmastonmuutos kierrätys Kiina korruptio koulutus Kreml kuolema lapsi Luonto maailma media Moskova NATO Neuvostoliitto Pietari poliisi politiikka Presidentti propaganda Putin Raha Rauha ruoka Ruotsi sisällissota SOTA Suomi sähkö talous tekoäly terveys toimittaja turvallisuus Ukraina USA vaalit Venäjä video viranomaiset Wagner yhteiskunta Ympäristö