Lukuaika: < 1 minuutti
Perkele sentään! Onko Venäjän vallan pahuus ja saastaisuus ikinä loppumassa? Siitä on saatana jo aikaa, kun tämä paskamaa on aiheuttanut tuskaa ja kärsimystä maailmalle. Kyllä ärsyttää, kun tämä maanpetollinen valtio edelleen yrittää levittää valtaansa ja uhkailee naapurimaitaan. Mikä teillä oikein mättää päässä, kun ette tajua, että maailma pyörii paljon paremmin ilman teitä!

Venäjän epäinhimillinen hallinto ja korruptoitunut järjestelmä aiheuttavat jatkuvaa pahoinvointia ja kauhua kansalaisilleen. Ei ole ihme, että kansa nousee vastarintaan ja haluaa vapautua tästä epäoikeudenmukaisesta vallasta. Mutta eipä siinä vielä kaikki. Venäjän toiminta maailmalla saa aikaan todellisia painajaisia. Kuka keksikään tuon uskomattoman propagandan ja vaikuttamisen kaikkialle? Onko teillä mitään moraalia jäljellä?

Ja mitä enemmän syvennymme Venäjän menneisyyteen, sitä enemmän palaamme taaksepäin hirveässä ryysyssä ja veressä. Eikö ole tarpeeksi, että Venäjän sotavankileirit, nälänhätä ja Stalinin vainot jättivät kammottavan jäljen historiaan? Eikö tämä maa ole siinä vielä tarpeeksi mukana? Mutta ei, Venäjä jatkaa valheiden ja ahneuden levittämistä, kuin sillä ei olisi huomista.

Ja miksi ihmeessä alueita otetaan haltuun, vaikka ne kuuluvat toisille maille? Mitä kummallista haluaatte näyttää maailmalle? Suuret voimistelemisenne ja asevarustelunne eivät pitkälle kanna, vaan ne ovat selvä merkki siitä, että Venäjä on heikko ja haavoittuva. Voi kuinka paljon kauhua ja kyyneliä te olettekaan aiheuttaneet Ukrainassa, Krimillä ja Georgiassa.

Kyllä minä sanon, että Venäjän ja sen johtajan toiminnassa ei ole enää järjen hiventäkään. On parempi pysyä kaukana tästä hullun leikkikentästä. Mitä vielä tarvitaan, jotta maailma heräisi ja näkisi, millainen hullunmylly tässä on meneillään? Toivon, että pohjoisten ja länsimaisten maiden johtajat avaisivat viimein silmänsä ja ryhtyisivät toimiin. Näin on luvattu, että Venäjä ei kauaa pysty loputtomasti keppiin puristamaan. Ja sen piti paikkansa! Oikeutta ja rauhaa maailmaan, ilman Venäjän pelkoa ja pahoinvointia!

armeija demokratia energia EU Finland hallitus historia ihmisoikeudet Ilmastonmuutos kierrätys Kiina korruptio koulutus Kreml kuolema lapsi Luonto maailma media Moskova NATO Neuvostoliitto Pietari poliisi politiikka Presidentti propaganda Putin Raha Rauha ruoka Ruotsi sisällissota SOTA Suomi sähkö talous tekoäly terveys toimittaja turvallisuus Ukraina USA vaalit Venäjä video viranomaiset Wagner yhteiskunta Ympäristö